ATAC terorist în Israel (VIDEO)! Patru oameni au fost ÎNJUNGHIAŢI mortal!

Publicat:

Israelul şi-a plasat forţele de securitate în alertă în sudul ţării şi în teritoriile palestiniene în urma unui atac terorist în care au fost ucise patru persoane, informează miercuri DPA, potrivit agrepres.

Autorităţile se tem că ar putea urma şi alte atacuri asemănătoare, a relatat miercuri canalul public de televiziune.


Citeşte şi: Jamaicanii i-au întâmpinat cu ostilitate pe ducii de Cambridge – Black News

Potrivit mass-media, atacatorul era un beduin din deşertul Negev în sudul Israelului despre care se spunea că era un susţinător al miliţiei teroriste Stat Islamic.

Autorităţile au confirmat că un bărbat a atacat şi ucis două femei şi doi bărbaţi, şi a rănit grav alte două femei marţi în oraşul Beersheba.

Suspectul în vârstă de 34 de ani a lovit un biciclist de 50 de ani cu maşina înainte de a coborî şi a-i ataca pe alţii cu un cuţit într-un centru comercial. El a fost împuşcat de un trecător.

Acesta este unul dintre cele mai grave atacuri cu victime israeliene din ultimii ani.

La începutul lui 2017, un palestinian a intrat cu camioneta într-un grup de tineri soldaţi la Ierusalim, ucigând patru.

Citeşte şi: New York Times a confirmat în sfârșit că benzile Watergate sunt AUTENTICE – Black News

Atacurile palestinienilor au crescut în ultimele luni în Cisiordania şi partea de est a Ierusalimului dominată de arabi. Mai mulţi palestinieni au fost de asemenea ucişi în raiduri israeliene.

Un purtător de cuvânt al Hamas, gruparea islamistă care conduce Fâşia Gaza, a lăudat atacul de marţi.

Israelul a cucerit Cisiordania şi Ierusalimul de Est, printre alte teritorii, în Războiul de Şase Zile din 1967. Palestinienii revendică teritoriile pentru propriul lor viitor stat, care ar avea Ierusalimul de Est drept capitală.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

În urma dictatorului

În urma dictatorului Ce se petrece după prăbușirea inevitabilă a unui regim personal. Filmul „Moartea lui Stalin” (2017) începe cu dictatorul prăbușit în stare de inconștiență...

Din Rusia pentru Houthi, cu dragoste (editorial)

Din Rusia pentru Houthi, cu dragoste Sub veghea lui Biden, amenințarea la adresa transporturilor maritime globale a luat amploare. Președintele Biden și-a dedicat discursul de adio...

The New York Times: Cum s-a transformat mințitul în dezinformare

Cum s-a transformat mințitul în dezinformare După momentul în care Donald Trump a contestat validitatea certificatului de naștere al lui Barack Obama, Trump a continuat...

Cum s-a degradat libertatea sub veghea lui Biden (editorial)

Cum s-a degradat libertatea sub veghea lui Biden Succesorul lui va moșteni o lume incomparabil mai primejdioasă Președintele Biden a luat ieri cuvântul la ONU, fiind...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.