Atacat de Michelle Obama, Trump răspunde: ‘Administraţia Obama şi Biden a fost cea mai coruptă din istorie’

Publicat:

Preşedintele american Donald Trump, criticat de Michelle Obama la convenţia naţională a Partidului Democrat, a reacţionat marţi furibund pe Twitter, calificând drept ‘coruptă’ administraţia predecesorului său Barack Obama, cu al cărui vicepreşedinte Joe Biden se va confrunta la urne în noiembrie, transmite AFP, scrie agerpres.

‘Administraţia Obama şi Biden a fost cea mai coruptă din istorie, faptul că au fost prinşi că aveau SPIONI ÎN ECHIPA MEA DE CAMPANIE este cel mai mare scandal politic din istoria ţării noastre. Se numeşte Trădare şi mai mult. Îţi mulţumesc pentru cuvintele foarte amabile, Michelle!’, a scris Trump într-o rafală de postări matinale pe Twitter.


Citește și : Trump a declarat că va graţia marţi o persoană ‘foarte, foarte importantă’

‘Cineva să-i explice, vă rog, lui Michelle Obama că Donald Trump nu ar fi aici, în frumoasa Casa Albă, fără opera soţului ei, Barack Obama’, a notat actual preşedinte republican.

Lăudându-şi bilanţul şi crearea ‘celei mai bune economii din istorie’ de către administraţia sa, Trump a dat asigurări că a ‘salvat milioane de vieţi’ şi este pe cale să reconstruiască ‘o economie şi mai puternică decât înainte’.

‘Locurile de muncă abundă, NASDAQ a atins deja recorduri, restul va urma! Aşezaţi-vă şi priviţi!’, a adăugat el.

Trump a criticat răspunsul administraţiei Obama-Biden în faţa pandemiei de gripă aviară H1N1 în 2009, pe care l-a calificat drept ‘slab şi jenant”.

Citește și : Numărul total de cazuri de COVID-19 depăşeşte 250.000 în Turcia

Luni, în prima zi a convenţiei democrate, Michelle Obama a denunţat ‘lipsa totală de empatie’ a lui Donald Trump, afirmând că acesta este ‘depăşit’ de criza coronavirusului şi că ‘nu este preşedintele bun’ pentru America.

Miercuri seară se va adresa convenţiei şi Barack Obama pentru a susţine candidatura fostului său vicepreşedinte Joe Biden, aflat în frunte în sondajele naţionale agregate de site-ul RealClearPolitics.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Evenimentele Zilei de 8 iulie în Istorie

Evenimentele Zilei de 8 iulie în Istorie 8 iulie este a 189-a zi a calendarului gregorian și a 190-a zi în anii bisecți.   Sărbătorile Zilei de...

Horoscop 8 iulie 2024

Horoscop 8 iulie 2024 Astrologii vin cu veşti bune pentru unii nativi. Pentru Peşti este o perioadă perfectă pentru a intra în noi relaţii,...

Ce părere aveau Hitler și comandanții germani despre români: ‘Cu românii nu se poate face nimic’

Ce părere aveau Hitler și comandanții germani despre români: 'Cu românii nu se poate face nimic' Adolf Hitler, cunoscutul dictator german, considera armata română aproape...

VIDEO – ‘Supacell’, serialul pe care mulți l-au văzut într-o singură noapte. Face furori pe Netflix

VIDEO - 'Supacell', serialul pe care mulți l-au văzut într-o singură noapte. Face furori pe Netflix „Supacell”, noul serial britanic pe Netflix, a captat rapid...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.