Atacuri aeriene în mai multe regiuni ale Ucrainei. Un copil a murit, un bebeluș a fost rănit

Publicat:

Mai multe atacuri aeriene au avut loc în noaptea de joi spre vineri în mai multe regiuni din Ucraina. Un copil a murit, iar un bebeluș și mai mulți adulți au fost răniți, potrivit Reuters.

Rușii au lansat vineri dimineață noi atacuri cu drone și rachete asupra Ucrainei. În orașul Harkov din nord-estul țării un băiat de 10 ani a murit, a anunțat guvernatorul regional Oleh Synehubov. El a spus că alte 16 persoane au fost rănite, printre care și un bebeluș. Numeroase case și mașini au fost avariate.


Citește și : CNA a sechestrat bunuri în valoare de peste 12 milioane de lei

Atacurile au vizat și zona Odesa. Un siloz cu cereale și nouă camioane au fost distruse de dronele care au căzut în zonă și de incendiile care au urmat. Atacul a fost în portul dunărean Orlovka, aflat la zeci metri de orașul Isaccea.

„Alerta aeriană din Odesa a durat trei ore și jumătate. Inamicul a vizat din nou infrastructura de frontieră și portuară din districtul Izmail”, a declarat guvernatorul regional Oleh Kiper.

Armata ucraineană a anunțat că operațiunile la punctul de control internațional de la feribotul Orlivka-Isaccea au fost suspendate, iar vehiculele au fost redirecționate.

În ultimele atacuri, apărarea aeriană ucraineană a doborât 25 din cele 33 de drone lansate de Rusia din peninsula Crimeea, au precizat forțele aeriene prin intermediul unui comunicat.

Citește și : Moldova și UE au semnat un acord crucial pentru aderare

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

La Nisporeni va fi deschisă o grupă creșă cu suportul Băncii Mondiale

La Nisporeni va fi deschisă o grupă creșă cu suportul Băncii Mondiale Pe teritoriul grădiniței Povestea din or. Nisporeni va fi deschisă o grupă creșă...

Stoltenberg evită să se pronunţe dacă Biden este apt să candideze pentru un nou mandat de preşedinte al SUA

Stoltenberg evită să se pronunţe dacă Biden este apt să candideze pentru un nou mandat de preşedinte al SUA Secretarul general al NATO Jens Stoltenberg...

Un consilier local al PSRM a luat la pumni șoferul unei dubițe, la Sângera

Un consilier local al PSRM a luat la pumni șoferul unei dubițe, la Sângera Șoferul unui automobil de marca Mercedes a blocat o dubiță și...

Opozantul rus Kara-Murza, spitalizat în închisoare

Opozantul rus Kara-Murza, spitalizat în închisoare Opozantul rus încarcerat Vladimir Kara-Murza, cunosut jurnalist, publicist şi om politic, care a supravieţuit la două tentative de otrăvire...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.