Atacuri cu drone și rachete rusești la granița cu România. S-a dat mesaj Ro-Alert

Publicat:

Atacuri cu drone și rachete rusești la granița cu România. S-a dat mesaj Ro-Alert

Atacuri devastatoare ale rușilor cu drone și rachete la granița României. Mai multe explozii puternice au putut fi auzite din localitățile din apropiere de graniță, iar unele s-au auzit chiar și din municipiul Tulcea.

Rusia a atacat cu drone regiunile dunărene ale Ucrainei, adică cele aflate pe granița cu România.  Șase ore a durat alarma de atac aerian, potrivit stiripesurse.ro.


Citește și : Peste 800 de oficiali occidentali au semnat o scrisoare critică la adresa politicii faţă de Israel şi Gaza

Au fost vizate porturile Ismail și Reni, a scris presa ucraineană. Locuitorii din Tulcea au primit în noaptea de vineri spre sâmbătă mesaj RO-Alert în care erau anunțați că este posibil să cadă obiecte din spațiul aerian.

Mesajele RO-Alert au vizat locuitorii din nordul județului Tulcea și din zona județului Galați

Prin mesajul RO-Alert, oamenii erau îndemnați să se adăpostească în beciuri sau în adăposturi de protecție civilă, ori să rămână în casă, departe de geamuri și pereții exteriori.

Pe rețelele sociale, locuitorii au scris că au auzit mai multe explozii puternice. În Ismail, aflat la doar câteva sute de metri de România, au fost auzite și explozii, dar nu este clar deocamdată dacă au fost victime sau pagube.

Vezi şi: Putin spune Occidentului că Rusia nu poate fi învinsă în Ucraina (VIDEO) 

Daniel Năstase, purtătorul de cuvânt al ISU Tulcea, a declarat la Digi24 că s-au dat trei mesaje în timpul nopții, ultimul fiind la aproximativ ora 5.00.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Raportul Curții de Conturi privind angajamentele asumate în procesul de aderare la UE

Raportul Curții de Conturi privind angajamentele asumate în procesul de aderare la UE Tatiana Șevciuc, Președinta Curții de Conturi a Republicii Moldova (CCRM), la data...

Dorin Recean face o vizită de lucru în Ceadîr-Lunga

Dorin Recean face o vizită de lucru în Ceadîr-Lunga Prim-ministrul Dorin Recean va întreprinde joi, 4 iulie, o vizită de lucru în municipiul Ceadîr-Lunga, unde...

Maxim Moroșan își cheamă oamenii la Curtea de Apel Bălți

Maxim Moroșan își cheamă oamenii la Curtea de Apel Bălți Consilierul socialist Maxim Moroșan, implicat în bătaia zdravănă de la Bălți, își cheamă susținătorii la Curtea...

Luptătorii Maxim Sarmanov și Alexandru Solovei au devenit vicecampioni europeni

Luptătorii Maxim Sarmanov și Alexandru Solovei au devenit vicecampioni europeni Luptătorii de stil greco-roman Maxim Sarmanov și Alexandru Solovei au obținut titlul de vicecampioni europeni,...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.