X

Atenție! Se modifică orarul de circulație al autobuzelor în suburbii

Atenție! Se modifică orarul de circulație al autobuzelor în suburbii

Au survenit schimbări în orarul de circulație al unor rute de autobuz în suburbiile municipiului Chișinău.

Citește și: Mascații au descins la vama Leușeni

Parcul Urban de Autobuze (PUA) a luat această decizie în legătură cu scăderea fluxului de călători în perioada verii. Măsură va fi valabilă pe perioada estivală, iar din toamnă toate liniile municipale de autobuz vor reveni la orarul anterior de activitate.

Astfel, din a doua decadă a lunii iulie, au fost optimizate orarele de circulație pentru ruta suburbană de autobuz Nr. 2 ,,str. Vasile Alecsandri – or. Cricova”, Nr. 4 ,,str. Independenței – com. Băcioi”, Nr. 14 ,,or. Codru, str. Schinoasa Deal – or. Chișinău, str. Miorița”, Nr. 18 A ,,str. Ismail – or. Sângera”, Nr. 21 ,,str. Meșterul Manole – com. Bubuieci”, Nr. 33 ,,str. Ismail – satul Dobrogea”, Nr. 36 ,,bd. Dacia – com. Bubuieci”, Nr. 46 ,,str. Melestiu – sat. Ghidighici”.

De asemenea, din data de 07.08.2024, vor surveni schimbări și în orarul de circulație a rutei suburbane de autobuz nr. 16 ,,Piața Dm. Cantemir – or. Vatra”. În legătură cu executarea de către autoritățile locale din Durlești a lucrărilor de reparație pe strada Cartușa, ruta suburbană nr. 12 și-a sistat activitatea până în data de 31 august curent.

Totodată au fost operate modificări pe perioada verii și pe rutele urbane de autobuz  nr. 5; nr. 8; nr. 16; nr. 19; nr. 23 și nr. 26. Orarele de circulație pe celelalte 16 rute suburbane de autobuz rămân neschimbate.

Circulația autobuzelor pe liniile municipale urbane și suburbane poate fi verificată pe pagina https://autourban.md/.

 

Tags: autobuz ChisinauParcul Urban de AutobuzePUArute de autobuzrute suburbane
Știrile zilei