X

Atenție, șoferi: Restricții de circulație în contextul vizitei premierului polonez la Chișinău

Atenție, șoferi: Restricții de circulație în contextul vizitei premierului polonez la Chișinău

Prim-ministrul polonez, Donald Tusk, va efectua o vizită la Chișinău, în perioada 4-5 septembrie. În acest context, accesul persoanelor în anumite locuri publice din Capitală va fi limitat între orele 8-21.

Mai exact, vor fi restricții în centrul orașului și arterele care fac legătura cu Aeroportul Internațional Chișinău, inclusiv în ceea ce privește desfășurarea manifestărilor în masă, lucrările de reparație a drumurilor/a rețelelor electrice/termice, apeduct/canalizare și tăiere a arborilor, în perimetrul străzilor pe unde se va deplasa coloana oficială, potrivit tv8.md.

Citește și: Crește nemulțumirea rușilor. Putin nu a mai fost așa de puțin popular de la mobilizarea parțială din 2022

Excepție de la restricțiile indicate mai sus sunt manifestările social-culturale, menționate în declarațiile prealabile, depuse la Primăria Chișinău în perioada vizată.

Conducătorii auto sunt îndemnaţi să se conformeze cerințelor agenților de circulație, să manifeste răbdare și disciplină, fără abateri de la Regulamentul circulației rutiere.

Citește și: Iohannis, întrebat ce va face din decembrie: ‘Nu cred că este relevantă persoana mea după încheierea mandatului’

Tags: capitalăchisinauDonald Tusk
Social