Atenție! Va fi suspendat traficul pe o porțiune a bulevardului Dacia

Publicat:

Atenție! Va fi suspendat traficul pe o porțiune a bulevardului Dacia

Atenție, șoferi! În următoarele trei nopți va fi suspendat total traficului rutier pe bd Decebal, tronsonul cuprins între str. N. Titulescu și str. N. Zelinski.

Citește și: Deputata Tauber se simte în pericol. Cere ajutorul poliției


În această seară, începând cu ora 20.00 și până mâine dimineață la ora 09.00 nu se va mai circula pe porțiunea sus menționată. Același lucru se va întâmpla în noaptea de 9 spre 10 august și noaptea de 10 spre 11 august.

Potrivit autorităților publice locale, măsura se impune în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de restabilire a învelișului asfaltic pe bd. Decebal, în perimetrul str. N. Titulescu și str. N. Zelinski.

Respectiv, în perioada menționată, circulația troleibuzelor va fi organizată după cum urmează:

Traseul rutei nr. 1 se scurtează din centrul urbei până la Gara Feroviară (bd. Iuri Gagarin, intersecție cu bd. Decebal).

Traseul rutei nr. 4  se modifică după cum urmează: tur – de pe bd. Dacia pe str. Ciuflea, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit, retur – de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Ciuflea, bd. Dacia, str. Hristo Botev și în continuare pe traseul stabilit.

Traseul rutei nr. 8  se modifică după cum urmează: tur – de pe bd. Traian pe bd. Dacia, str. Ciuflea, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit, retur – de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Ciuflea, bd. Dacia, bd. Traian.

Traseul rutei nr. 17  se modifică după cum urmează: retur – de pe bd. Dimitrie Cantemir pe bd. Constantin Negruzzi, str. Ciuflea, bd. Dacia, bd. Traian și în continuare pe traseul stabilit.

Traseul rutei nr. 20 se modifică după cum urmează: tur – de pe str. Burebista pe bd. Dacia, str. Ciuflea, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Traseul rutei nr. 28 se modifică după cum urmează: tur/retur va circula pe șos. Muncești.

Traseul rutei nr. 38 se modifică după cum urmează: retur – de pe str. Burebista pe bd. Dacia, str. Ciuflea, bd. Constantin Negruzzi, str. Albișoara și în continuare pe traseul stabilit.

În intervalul de timp: 09:00:-20:00, transportul public va circula în regim obișnuit, fără devieri de la itinerarul de bază.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Au rămas fără gaz din cauza datoriilor. Sute de consumatori deconectați

Au rămas fără gaz din cauza datoriilor. Sute de consumatori deconectați Pe parcursul lunii trecute, de la rețeaua de distribuție a gazelor naturale au fost...

Canada îi aduce acasă din Israel pe copiii diplomaţilor săi

Canada îi aduce acasă din Israel pe copiii diplomaţilor săi Guvernul Canadei a anunţat miercuri că a decis să-i retragă din Israel pe copiii şi...

Mai multe companii străine vin să investească în Moldova

Mai multe companii străine vin să investească în Moldova Pe parcursul lunii iulie, trei companii străine și-au anunțat intenția de a intra pe piața...

Ucraina cere Mexicului să-l aresteze pe Putin

Ucraina cere Mexicului să-l aresteze pe Putin Ambasada Ucrainei în Mexic a cerut miercuri guvernului mexican să-l aresteze pe preşedintele rus Vladimir Putin, vizat de...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.