X

Aterizare de urgenţă la Moscova! Un avion cu 200 de pasageri a făcut cale întoarsă

Un avion Boeing-777, cu peste 200 de oameni la bord, a revenit urgent pe un aeroport din Moscova din cauza că unul dintre geamurile cabinei era crăpat.

Avionul zbura vineri spre Bangkok şi a fost nevoit să revină pe aeroportul Vnukovo din Moscova, a transmis agenţia Tass, citată de Reuters, conform news.ro.

Echipajul a raportat problema după ce intrase în spaţiul aerian kazah.

Citeşte şi: Facebook îşi ANULEAZĂ conferinţa anuală pentru dezvoltatori

Un avion de pasageri Boeing-777 a efectuat vineri o aterizare de urgenţă pe aeroportul Vnukovo din Moscova, în condiţii de siguranţă, după ce a fost nevoit să se întorc din drum în timp ce se îndrepta spre Bangkok, din cauza unei fisuri la geamul cabinei, a relatat agenţia de presă RIA Novosti, citând serviciile de intervenţie rapidă, potrivit Reuters, transmite şi agerpres.

Avionul, care decolase de la Moscova cu peste 200 de persoane la bord, s-a întors din drum după ce echipajul a detectat o fisură la parbriz în timp ce intra în spaţiul aerian al Kazahstanului, conform agenţiei de presă TASS.

Conform ultimelor date, la bordul avionului se aflau 190 de pasageri şi 14 membri ai echipajului.

Compania aeriană ‘Rossia’ a anunţat că pasagerii vor fi trimişi la Bangkok cu o cursă suplimentară, care urmează să decoleze în jurul orei locale 13:30.

Citeşte şi: După ce a pierdut 33 de soldaţi în Siria, Erdogan dă drumul refugiaţilor spre Europa

Tags: aeroportBangkokBoeing 777moscovarusiaVnukovo
Categorii: Știrile zilei