X

Aterizare de urgenţă pe o autostradă aglomerată din Malaezia (VIDEO)

O aeronavă de mici dimensiuni a realizat duminică o aterizare de urgenţă, duminică, pe o autostradă aglomerată din sudul Malaeziei, informează DPA, potrivit agerpres.

Potrivit Autorităţii pentru Aviaţie Civilă (CAA) din Malaezia, “o aeronavă de mici dimensiuni, de tip Beechcraft Model 35 Bonanza” a fost nevoită să execute o aterizare de urgenţă pe o autostradă situată în apropiere de oraşul Sedenak, la aproximativ 50 de kilometri nord de principalul punct de trecere a frontierei dintre Malaezia şi Singapore, “din cauza unor probleme tehnice”.

Citește și: Oamenii lui Trump RUP contractul cu o avocată controversată

Reprezentanţii CAA au anunţat că unul dintre cei doi piloţi aflaţi la bord a dorit iniţial să aterizeze de urgenţă pe un aeroport din apropiere în timp ce aeronava zbura pe ruta Singapore – Melaka, acest oraş fiind, înaintea pandemiei de coronavirus, un adevărat magnet turistic pe coasta sudică a Malaeziei.

După aterizare, cei doi piloţi se află “în stare stabilă”, potrivit CAA.

Citește și: Peste 100 de cadavre au fost găsite într-o groapă comună din Mexic

Imaginile transmise de posturile TV din Malaezia arată mai multe echipaje de poliţie şi de pompieri care participau la o operaţiune ce viza scoaterea avionului pe o bretea de ciment de pe marginea autostrăzii, “într-o poziţie care să nu obstrucţioneze traficul rutier”, potrivit CAA.

Tags: aterizare de urgentaAutoritea pentru Aviaţie Civilă (CAA)avionBeechcraft Model 35 BonanzaMalaeziaMelakaSedenaksingapore
Categorii: Știrile zilei