Au apărut primele imagini cu panica din interior! 64 de oameni au murit în mall-ul care a luat foc în Rusia

Publicat:


Numărul celor decedaţi în incendiul care a avut loc duminică într-un centru comercial în oraşul siberian Kemerovo a ajuns la 64, mulţi dintre ei fiind copii, scrie The Guardian, potrivit news.ro.

Echipajele pentru situaţii de urgenţă ale Rusiei încă recuperau cadavre la o zi după incendiu iar căutările pentru alte câteva zeci de persoane sunt încă în desfăşurare.


Citeşte şi: Evreii din Marea Britanie îl acuză pe Jeremy Corbyn că ‘ţine partea’ antisemiţilor

Incendiul a izbucnit la centrul comercial Winter Cherry din Kemerovo duminică şi a cuprins rapid partea de sus a clădirii, răspândindu-se către un patinoar, un centru de joacă şi două săli de cinema.

În imaginile de la faţa locului poate fi văzut un fum negru şi dens ieşind de la geamuri.

Încă nu este cunoscută cauza incendiului, dar autorităţile au reuşit să îl stingă complet duminică seara.

„Acest centru comercial, care cuprinde mai multe etaje, era plin cu oameni duminică la prânz. Nimeni nu ştie exact câte persoane se aflau înăuntru atunci când a început incendiul”, a declarat Alexandre Eremeyev, un oficial al Ministerului pentru servicii de urgenţă.

Citeşte şi: Preşedintele Academiei Americane de Film NEAGĂ acuzaţiile de hărţuire sexuală

Martorii au spus mai multor agenţii de presă din Rusia că alarmele de incendiu nu ar fi pornit în ciuda fumului dens care a cuprins ultimul etaj şi că oamenii care se grăbeau să scape de flăcări ar fi produs o învălmăşeală generală.

Investigatorii au declarat că au fost deschise mai multe anchete pentru neglijenţă şi pentru încălcarea normelor de protecţie în cazul incendiilor.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Evenimentele Zilei de 20 iulie în Istorie

Evenimentele Zilei de 20 iulie în Istorie 20 iulie este a 201-a zi a calendarului gregorian și a 202-a zi în anii bisecți.   Sărbătorile Zilei de...

Horoscop 20 iulie 2024

Horoscop 20 iulie 2024 Horoscop 20 iulie 2024. Nativii din zodia Capricorn înfloresc de la o zi la cealaltă, în timp ce Fecioarele sunt nemulţumite...

Ciupercile magice acţionează prin ‘dizolvarea’ temporală a reţelei neuronale responsabile de sentimentul de sine

Ciupercile magice acţionează prin 'dizolvarea' temporală a reţelei neuronale responsabile de sentimentul de sine Psilocibina, compusul chimic care face ca unele ciuperci să fie numite...

Un strat de diamante cu grosimea de 15 kilometri s-ar putea afla în subsolul planetei Mercur

Un strat de diamante cu grosimea de 15 kilometri s-ar putea afla în subsolul planetei Mercur Mercur ar putea avea un strat gros, format din...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.