Au fost găsiți piloții avionului militar prăbușit în Franța – FOTO

Publicat:

Cei doi piloți ai avionului de vânătoare Mirage 2000-D prăbușit miercuri în zona Mignovillard din estul Franței au fost găsiți morți, a anunțat Florence Parly, ministrul francez al Apărării, citat de publicația Le Figaro, potrivit mediafax.

Ministrul a anunțat prin intermediul unui comunicat că cei doi piloți, căpitanul Baptiste Chirié și locotenentul Audrey Michelon, au fost găsiți morți joi seară, cauza exactă a accidentului nefiind încă stabilită.


Citeşte şi: SUA au început retragerea militară din Siria

Avionul de vânătoare a dispărut de pe radare miercuri, în jurul orei locale 11.00, după ce a decolat de la baza militară Nancy-Ochey din Meurthe-et-Moselle pentru a efectua un zbor de antrenament. Epava aeronavei a fost găsită în zona Mignovillard din estul Franței, la o înălțime de aproximativ 1.000 de metri.

„Operațiunea de căutare a aeronavei Mirage 2000-D, care a dispărut de pe radare miercuri dimineață, a dus din păcate la confirmarea decesului celor doi membri ai echipajului, căpitanul Baptiste Chirié și locotenentul Audrey Michelon”, a transmis Florence Parly.

Citeşte şi: Proteste de amploare în Argentina. Oamenii s-au săturat de austeritatea lui Macri!

Operațiunea de căutare, la care au particcipat peste 150 de jandarmi, a fost îngreunată de ninsoarea abundentă din ultimele zile și vizibilitatea redusă.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

O fetiţă de 3 ani din Moldova a fost găsită pe un şantier din Italia

O fetiţă de 3 ani din Moldova a fost găsită pe un şantier din Italia O fetiță de 3 ani din R.Moldova a fost găsită...

Pfizer va testa în studii clinice un medicament oral pentru slăbit

Pfizer va testa în studii clinice un medicament oral pentru slăbit Grupul farmaceutic american Pfizer va testa în studii clinice o versiune modificată a unui...

Studiu: Cum sunt manipulați oamenii ca să nu renunțe la abonamentele pentru aplicații și site-uri?

Studiu: Cum sunt manipulați oamenii ca să nu renunțe la abonamentele pentru aplicații și site-uri? Studiu FTC: Majoritatea aplicațiilor și site-urilor web cu abonament practică...

UE amenință platforma X cu o amendă uriașă. Ce legi încalcă rețeaua socială a lui Elon Musk

UE amenință platforma X cu o amendă uriașă. Ce legi încalcă rețeaua socială a lui Elon Musk Platforma X, fostă Twitter, a lui Elon Musk...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.