X

Australia se pregătește să dea piept cu un ciclon puternic. Vreamea rea a ucis deja doi copii

Doi copii au murit luni într-un accident de maşină din cauza intemperiilor din nord-estul Australiei, provocate de apropierea ciclonului Trevor, relatează dpa, potrivit agerpres.

Copiii au murit într-un accident la Peaks Crossing, lângă Brisbane, în statul Queensland, au declarat oficiali ai serviciilor de urgenţă.


Citește și: Un tânăr din Christchurch, INCULPAT pentru preluarea imaginilor cu atacul terorist

O femeie în vârstă de 30 de ani a fost transportată la spital şi un alt copil a fost internat în stare gravă, au spus paramedicii.

Ciclonul Trevor provoacă haos de trafic în mai multe zone. Cinci autovehicule, între care şi un autobuz, au fost implicate într-un accident lângă podul Jindalee, la periferia oraşului Brisbane. Patru persoane au fost rănite. Poliţia a raportat un alt accident, pe autostrada Riverside.

Accidentele au avut loc din cauza ploilor abundente, a grindinei şi vântului puternic care afectează regiunea.

Citește și: Jair Bolsonaro caută la Washington BETONAREA alianței cu Donald Trump

Poliţia din Queensland a afirmat că furtunile au provocat întreruperi de electricitate în partea de nord a oraşului Brisbane, afectând semafoarele din mai multe intersecţii.

Biroul de Meteorologie al Australiei a emis un avertisment de rafale de vânt puternice, furtuni şi ploi abundente în condiţiile în care ciclonul Trevor, încadrat în categoria trei, urmează să ajungă marţi pe coasta de nord a statului Queensland, în apropierea Marii Bariere de Corali.

Tags: australiaBrisbaneciclonPeaks Crossingpodul JindaleeQueenslandRiversidetrevor
Categorii: Știrile zilei