Austria: Ministrul de Interne vede în alegerile europene o şansă de a schimba politica de azil a UE

Publicat:

Ministrul de Interne al Austriei, Herbert Kickl, care provine de la Partidul Libertăţii (FPOe, de extremă-dreapta), şi-a exprimat speranţa că alegerile europene de la sfârşitul lunii mai vor aduce o schimbare a politicii de azil a UE, relatează DPA, potrivit agerpres.

“Alegerile europene vor fi o şansă uriaşă pentru a schimba cursul la nivel european”, a declarat sâmbătă Kickl pentru agenţia austriacă de presă APA.


Citește și : Pompeo a oferit Congresului SUA o informație recentă despre investigația privind uciderea lui Khashoggi (Departamentul de Stat)

Alegerile pentru Parlamentul European, văzute ca un test major pentru abilitatea partidelor mainstream din UE de a limita avansul forţelor populiste care se întâlneşte pe întreg continentul, sunt programate în perioada 23-26 mai.

Kickl a spus că refugiaţii ar trebui să poată fi expulzaţi mai uşor pentru infracţiunile minore. El a criticat de asemenea dur Comisia Europeană.

“Cred că se poate spune cu conştiinţa împăcată că aceste reguli fac parte dintr-un club politic moralizator care urmăreşte de fapt să protejeze mai mult pe făptaş decât victima”, a declarat el.

Citește și : Majoritatea țărilor membre UE sunt de acord cu reformele privind drepturile de autor

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

CEC a aprobat un tiraj de peste 850 de mii de buletine de vot pentru diasporă

CEC a aprobat un tiraj de peste 850 de mii de buletine de vot pentru diasporă Comisia Electorală Centrală (CEC) a aprobat în ședința din...

Meniul de 10.000 de lire sterline pe care îl iau Prințul William și Kate în avion, la clasa întâi

Meniul de 10.000 de lire sterline pe care îl iau Prințul William și Kate în avion, la clasa întâi Te-ai întrebat ce servesc membrii familiei...

Messi a salvat Inter Miami

Messi a salvat Inter Miami Atacantul argentinian al Inter Miami, Lionel Messi, a adus clubului său o remiză în meciul din MLS cu Charlotte. Jocul din...

Pericol iminent. Cod roșu de inundații, emis acum de hidrologi. HARTA zonelor de vizate

Pericol iminent. Cod roșu de inundații, emis acum de hidrologi. HARTA zonelor de vizate Cod Roșu de inundații în România! Forțele de intervenție de la...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.