Austriacul Josef Fritzl nu mai poate visa la libertate. Și-a violat și și-a ținut în sclavie fiica timp de 24 de ani

Publicat:

Austriacul Josef Fritzl nu mai poate visa la libertate. Și-a violat și și-a ținut în sclavie fiica timp de 24 de ani

Austriacul Josef Fritzl, acum în vârstă de 88 de ani, condamnat la închisoare pe viață în 2009 pentru incest, viol și sclavie, nu mai poate visa la liberare.

Monstrul și-a violat de mii de ori fiica pe care o ținea captivă, timp de 24 de an, potrivit stiripesurse.ro.


Citește și: Noua bombă teleghidată a Rusiei provoacă distrugeri şi victime grele pe frontul ucrainean (CNN)

Fritzl se află în detenție psihiatrică în închisoare de înaltă securitate Stein, iar un tribunal austriac luase decizia de a-i aproba transferul într-un penitenciar obișnuit.

Însă, Curtea Superioară Regională din Viena a anulat decizia, luată în ianuarie pe motiv că Fritzl nu mai prezenta un pericol.

Mutarea violatorului periculos ar fi deschis, de asemenea, calea pentru eliberarea sa din închisoare și transferul într-un azil de bătrâni.

Luni, instanța superioară a ordonat instanței inferioare să stabilească mai multe fapte înainte de a ajunge la o nouă decizie cu privire la transfer, așteptată în aprilie.

Contrar primei instanțe, Curtea Superioară Regională din Viena a ajuns la concluzia că faptele necesare pentru o decizie privind eliberarea condiționată nu au fost încă clarificate“, a declarat instanța într-un comunicat, citat de Sky News.

Decizia privind posibilul transfer al lui Fritzl într-o închisoare obișnuită a fost contestată în instanță de mai mulți ani, iar cazul a fost examinat de mai multe ori de către instanța superioară.

Procurorii au depus ultima plângere cu scopul de a anula decizia luată la începutul anului.

Citește și: Viktor Orban: Numele păcii este Donald Trump

Fritzl, care suferă de demență, a putut urmări procedurile scurte din ianuarie când a fost ordonată eliberarea sa condiționată, a declarat avocata sa, Astrid Wagner, reporterilor, după acea audiere.

Austriacul, condamnat la închisoare pe viață în 2009 pentru infracțiuni precum incest, viol și sclavie, a fost ținut în detenție psihiatrică într-o unitate de înaltă securitate la închisoarea Stein. Între timp, acesta și-a schimbat numele într-unul care nu a fost făcut public.

 

 

 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

5 diete sănătoase cu care poți slăbi și preveni bolile

5 diete sănătoase cu care poți slăbi și preveni bolile Dacă îți dorești să scapi de kilogramele în plus, sfatul specialiștilor este să eviți dietele...

Am putea cumpăra pâine mai ieftin? Fermierii susțin că nu vor obține recolta așteptată în acest an

Am putea cumpăra pâine mai ieftin? Fermierii susțin că nu vor obține recolta așteptată în acest an În sudul țării este în toi recoltarea cerealelor...

Atac armat la o nuntă în Franța: Un mort și cinci răniți

Atac armat la o nuntă în Franța: Un mort și cinci răniți O persoană a fost ucisă și cinci rănite, trei dintre ele grav, în...

O familie din Căușeni are căpșuni anul împrejur. Care este secretul

O familie din Căușeni are căpșuni anul împrejur. Care este secretul Ne-am obișnuit să cumpărăm legume și fructe de import, deși le-am putea consuma de...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.