Autorităţile americane au publicat o notă a autorului atacului armat dintr-un supermarket din Virginia

Publicat:

Autorităţile din oraşul Chesapeake, în estul SUA, au publicat vineri un text scris de autorul atacului care a făcut marţi şase morţi într-un supermarket, în care el explică faptul că a fost “hărţuit”, informează AFP, potrivit agerpres.

“În timp ce ancheta avansează, detectivii au realizat o analiză criminalistică a telefonului suspectului, găsit la locul (atacului armat). Această notă era în telefon”, a transmis pe Twitter municipalitatea din Chesapeake, în statul Virginia.


Citește și: FRIGUL IERNII, noua armă a lui Vladimir Putin în războiul din Ucraina

În această scrisoare înfiorătoare scrisă înaintea atacului şi intitulată ‘Notă de moarte’, Andre Bing, 31 de ani, explică faptul că a “a fost hărţuit de idioţi care nu erau inteligenţi şi cărora le lipsea înţelepciunea”.

“Colegii mi-au adresat rictusuri diabolice, şi-au bătut joc de mine şi s-au bucurat de căderea mea în ultima zi”, a adăugat bărbatul, şeful unei echipe de noapte care lucra din 2010 la supermarketul Walmart unde el a ucis şase persoane, dintre care două în camera de odihnă, marţi seară, după care s-a sinucis.

Andre Bing a mai scris: “Doamne, iartă-mă pentru ce urmează să fac”.

Municipalitatea din Chesapeake, citând poliţia, a anunţat de asemenea că arma folosită, un pistol de 9mm, a fost “cumpărată legal dintr-un magazin local” chiar în dimineaţa atacului.

“El nu avea niciun antecedent penal”, au precizat autorităţile.

Această dramă, care a avut loc chiar înainte de marea sărbătoare Thanksviging, este cea mai recentă dintr-o serie de atacuri din SUA.

Citește și: Parlamentul Franţei sistează dezbaterea privind interzicerea coridelor

Cu patru zile în urmă, un atac la Colorado Springs, în vestul ţării, a făcut cinci morţi şi cel puţin 18 răniţi într-un club LGBT+.

Săptămâna trecută, trei membri ai echipei de fotbal american a Universităţii din Virginia au fost ucişi de un fost coechipier.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Mai mult de jumătate dintre statele UE cer un nou sistem care să faciliteze returnarea migranţilor

Mai mult de jumătate dintre statele UE cer un nou sistem care să faciliteze returnarea migranţilor Un număr de 17 state europene au cerut Comisiei...

H&M va elimina treptat utilizarea de puf şi pene în îmbrăcămintea pe care o comercializează, urmând a le folosi doar dacă au fost reciclate

H&M va elimina treptat utilizarea de puf şi pene în îmbrăcămintea pe care o comercializează, urmând a le folosi doar dacă au fost reciclate Retailerul...

O moldoveancă de 18 ani, ucisă cu bestialitate de un vecin, la Băcău: Crima a avut loc sub ochii fraților mai mici

O moldoveancă de 18 ani, ucisă cu bestialitate de un vecin, la Băcău: Crima a avut loc sub ochii fraților mai mici O moldoveancă de...

Sondaj – Kamala Harris şi Donald Trump stagnează în intenţiile de vot, cu o lună înainte de alegeri

Sondaj - Kamala Harris şi Donald Trump stagnează în intenţiile de vot, cu o lună înainte de alegeri Cu o lună înainte de alegerile prezidenţiale...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.