Autoritățile din Napoli au interzis funeraliile publice ale primei șefe de clan din Camorra

Publicat:

Poliția și Prefectura din Napoli au interzis funeraliile publice ale primei șefe de clan din Camorra, Pupetta Maresca, pentru a nu-i conferi „o imagine de vedetă”, potrivit  mediafax.

Înmormântare privată, sâmbătă, pentru Assunta „Pupetta” Maresca, prima doamnă a camorrei, decedată în urmă cu trei zile, la vârsta de 86 de ani, la Castellammare di Stabia – Napoli.


Citește și : Macron se declară ‘optimist’ pentru anul 2022, deşi admite că urmează ‘săptămâni dificile’

Legătura ei cu camorra, după ce a devenit celebră când l-a împușcat mortal pe ucigașul soțului ei, iar apoi l-a amenințat pe Raffaele Cutolo, fondatorul „Nuova Camorra Organizzata” – a determinat Prefectura și Poliția să împiedice ceremonia publică.

Înmormântarea care trebuia să aibă loc sâmbătă în biserica parohială Sfântul Anton de Padova a fost, prin urmare, interzisă. Coroanele de flori așezate în fața bisericii au fost îndepărtate și duse la cimitir, unde preotul care urma să oficieze slujba nu a putut decât să dea o binecuvântare, conform La Stampa.

Actriță, cântăreață și câștigătoare a unui titlu de miss în tinerețe, a rămas însărcinată și s-a căsătorit cu Pascalone ‘e Nola. A rămas văduvă la câteva luni după nuntă. Când aștepta primul ei copil, a comis crima pentru care a fost condamnată la 13 ani și 4 luni de închisoare. Avea doar 20 de ani.

Citește și : Incendiul care a distrus sute de case în Colorado nu a provocat victime

Ani mai târziu, a avut o relație romantică cu șeful Umberto Ammaturo și a născut gemenii Roberto și Antonella. Primul ei fiu, Pasqualino, a murit la doar 17 ani.

O viață care a provocat scandaluri, a inspirat filme și a provocat lacrimi s-a încheiat în tăcere.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Mai mulți fani ai lui Ajax, arestați în timpul meciului cu Slavia Praga; Motivul pentru care au fost reținuți

Mai mulți fani ai lui Ajax, arestați în timpul meciului cu Slavia Praga; Motivul pentru care au fost reținuți Ajax Amstedam a remizat în deplasare...

Propunerea neașteptată din partea conducerii din Premier League care a stârnit controverse în rândul cluburilor

Propunerea neașteptată din partea conducerii din Premier League care a stârnit controverse în rândul cluburilor Oficialii din Premier League vor să introducă interviuri cu jucătorii...

Prețul biletelor pentru Jocurile Olimpice de iarnă 2026

Prețul biletelor pentru Jocurile Olimpice de iarnă 2026 Comitetul de organizare a Jocurilor Olimpice şi Paralimpice de iarnă din 2026, de la Milano şi Cortina...

Consultări politice interministeriale între Republica Moldova și India, după 21 de ani

Consultări politice interministeriale între Republica Moldova și India, după 21 de ani Secretarul de stat al Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Moldova, Sergiu Mihov, a...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.