Autorităţile italiene LOVESC în Mafie. Zeci de persoane arestate şi milioane de euro confiscate

Publicat:

Zeci de persoane au fost arestate şi milioane de euro au fost confiscate în cursul unor razii separate întreprinse de poliţia italiană împotriva unor organizaţii mafiote, relatează marţi agenţia dpa, potrivit agerpres.

În Reggio Calabria (sud), 50 de persoane au fost plasate în detenţie sau în arest la domiciliu, sau au primit interdicţie de a părăsi oraşul, în cadrul unei operaţiuni împotriva mafiei locale ‘Ndrangheta.


Citeşte şi: Atac armat cu lansatoare de rachetă şi grenade asupra unui post tv din Afganistan – FOTO

Într-o postare pe Twitter, poliţia italiană a afirmat că suspecţii sunt acuzaţi de apartenenţă la mafie, de extorcare, trucare de licitaţii publice şi trafic cu droguri.

La Napoli şi Florenţa, poliţia a reţinut 19 presupuşi membri ai mafiei napolitane Camorra, inclusiv liderul clanului Mallardo, a indicat agenţia italiană de presă Ansa.

Nu se cunoaşte deocamdată câţi suspecţi au fost plasaţi în detenţie sau în arest la domiciliu.

Potrivit Ansa, poliţia a confiscat bunuri în valoare de 50 milioane de euro de la presupuşii mafioţi, inclusiv proprietăţi şi maşini.

În cursul unei a treia operaţiuni, poliţia financiară italiană – Guardia din Finanza – a confiscat bunuri în valoare de peste cinci milioane de euro de la doi membri, aflaţi în închisoare, ai clanului Rango-Zingari, din cadrul ‘Ndrangheta. 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Diaspora Business Forum 2024, în august, la Chișinău

Diaspora Business Forum 2024, în august, la Chișinău La sfârșitul celei de-a treia săptămâni a lunii august, la Chișinău va fi organizat Diaspora Business Forum...

Încă un moldovean acuzat de crimă în Italia. Ar fi ucis bătrânul de care avea grijă

Încă un moldovean acuzat de crimă în Italia. Ar fi ucis bătrânul de care avea grijă Încă un cetățean moldovean este acuzat de comiterea unei...

Un moldovean este acuzat în Italia că şi-a strangulat iubita şi apoi a aruncat-o de la balcon

Un moldovean este acuzat în Italia că şi-a strangulat iubita şi apoi a aruncat-o de la balcon Angelina Soares De Souza, o femeie de 46...

350 de șacali din Delta Dunării vor fi împușcați pentru a limita pagubele

350 de șacali din Delta Dunării vor fi împușcați pentru a limita pagubele Ca urmare a sesizărilor repetate din partea populației locale cu privire la...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.