Autorităţile italiene nu au fost în stare ‘SĂ SPARGĂ’ o petrecere RAVE ilegală. 15.000 de oameni au lăsat DEZASTRU în urmă (VIDEO)

Publicat:

Miile de tineri din diferite ţări care au luat parte la o petrecere ‘rave’ instalată ilegal într-o zonă privată de pe malul lacului Mezzano, din regiunea Lazio (centrul Italiei), au început de miercuri seară să părăsească zona după polemica suscitată de acest rave party şi a decesului unui participant, relatează EFE, potrivit agerpres.

Potrivit forţelor de ordine, care au supravegheat plecările şi au legitimat unii dintre tineri, în prezent au mai rămas în zonă 250 de persoane, după ce în cursul serii de miercuri organizatorii au decis să pună capăt petrecerii care a început la 15 august şi a reunit peste 10.000 de persoane.


Citeşte şi: Biden vrea să menţină trupele americane în Afganistan – Black News

Petrecerea ilegală a fost aspru criticată de primarul din Valentano, Stefano Bigiotti pentru riscurile pe care le presupune asupra sănătăţii comunităţii locale şi pagubelor aduse mediului. El îşi exprimase dorinţa ca cei vinovaţi de această iniţiativă să fie deferiţi justiţiei.

Primarul Bigiotti a cerut miercuri intervenţia ministrului de interne, Luciana Lamorgese, pentru a dizolva petrecerea.

În aceste locuri s-a înregistrat şi moartea unui tânăr britanic de origine italiană, în vârstă de 25 de ani, al cărui corp neînsufleţit a fost găsit în apele lacului, unde prietenii săi l-au văzut intrând în timpul nopţii, potrivit surselor poliţiei.

Ziarul La Repubblica a dezvăluit şi că trei tineri au ajuns la spital în comă etilică şi că unul dintre ei a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Potrivit ziarului, au fost de asemenea depuse denunţuri pentru viol şi pentru neglijenţă împotriva animalelor, după ce mai mulţi câini a murit de căldură şi inaniţie.

Citeşte şi: Diplomaţii americani din Berlin suferă de sindromul Havana – Black News

Ziarul l-a citat şi pe şeful poliţiei din Viterbo, Giancarlo Sant’Elia, care precizase că dizolvarea petrecerii era “imposibilă”, deoarece miile de participanţi erau împrăştiaţi pe o suprafaţă de 30 de hectare, în condiţiile unui efectiv redus al poliţiei.

Primăria trebuie acum să facă faţă operaţiunilor de salubrizare şi să evalueze pagubele. Garda Forestieră a denunţat cantităţi uriaşe de gunoaie, în timp ce primarul a declarat că este imposibil ca un orăşel de 3.000 de locuitori să gestioneze gunoiul lăsat de aproape 15.000 de persoane.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Meniul de 10.000 de lire sterline pe care îl iau Prințul William și Kate în avion, la clasa întâi

Meniul de 10.000 de lire sterline pe care îl iau Prințul William și Kate în avion, la clasa întâi Te-ai întrebat ce servesc membrii familiei...

Messi a salvat Inter Miami

Messi a salvat Inter Miami Atacantul argentinian al Inter Miami, Lionel Messi, a adus clubului său o remiză în meciul din MLS cu Charlotte. Jocul din...

Pericol iminent. Cod roșu de inundații, emis acum de hidrologi. HARTA zonelor de vizate

Pericol iminent. Cod roșu de inundații, emis acum de hidrologi. HARTA zonelor de vizate Cod Roșu de inundații în România! Forțele de intervenție de la...

Agenția de rating Fitch a oferit Republicii Moldova ratingul de țară B+ cu perspectivă stabilă

Agenția de rating Fitch a oferit Republicii Moldova ratingul de țară B+ cu perspectivă stabilă Autoritățile Republicii Moldova sunt determinate să mențină stabilitatea macrofinanciară, iar...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.