Autorităţile vamale din Ţările de Jos au capturat anul trecut 48 de tone de cocaină în porturi şi aeroporturi

Publicat:

Autorităţile vamale au capturat anul trecut 48 de tone de cocaină în porturile şi aeroporturile din Ţările de Jos, cu o valoare de vânzare de 4,2 miliarde dolari, transmite miercuri dpa, potrivit agerpres.

Doar în portul Rotterdam, agenţii vamali au capturat peste 40 de tone de cocaină pe parcursul anului trecut, a anunţat Parchetul olandez.


Citește și : Putin ORDONĂ vaccinarea în masă a rușilor

De asemenea, anchetatorii au descoperit 22 de kilograme de metamfetamină cristale, 54 de kilograme de heroină şi 748 de kilograme de marijuana. Aproximativ 300 de persoane au fost arestate în 2020 în legătură cu capturile de cocaină din Ţările de Jos.

Anul trecut, au fost confiscate 12 transporturi conţinând fiecare peste 1.000 de kilograme de cocaină. Drogurile au fost găsite între cutii cu banane sau ascunse între automobile noi şi medicamente.

Citește și : Irlanda şi Ţările de Jos sunt principalele beneficiare ale fondurilor post-Brexit

Numai în luna decembrie a anului trecut, anchetatorii olandezi au capturat peste 7.620 de kilograme de cocaină.

Potrivit cotidianului Algemeen Dagblad, mai mulţi traficanţi de droguri au declarat că au primit ajutor din interiorul firmei ce asigură securitatea în portul Rotterdam. În acest fel au putut fi introduse 4.000 de kilograme de cocaină în ţară. Doi angajaţi ai firmei în cauză au fost arestaţi anul trecut în legătură cu aceste acuzaţii.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Un moldovean a fost atacat cu maceta în Irlanda

Un moldovean a fost atacat cu maceta în Irlanda Un irlandez de 33 de ani a fost condamnat la 5 ani și 6 luni de...

Un moldovean a fost găsit MORT în Italia chiar de mama lui

Un moldovean a fost găsit MORT în Italia chiar de mama lui Un bărbat de 45 de ani, originar din Republica Moldova, a fost găsit...

Rafael Nadal și Alexander Zverev au pierdut finalele de la Bastad și Hamburg

Rafael Nadal și Alexander Zverev au pierdut finalele de la Bastad și Hamburg Nadal a pierdut în 2 seturi în finala cu Borges, scor 2-6,...

Jurnalist român: Israelul poate rezista pe mai multe fronturi, dar riscă să se extindă conflictul

Jurnalist român: Israelul poate rezista pe mai multe fronturi, dar riscă să se extindă conflictul Statul Israel are capacitate de a rezista mai multor fronturi...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.