Autorul atacului împotriva parlamentului britanic, suspectat de ‘acte teroriste’ (poliţia)

Publicat:

Bărbatul arestat de poliţia britanică după ce şi-a propulsat maşina în bariera de securitate din faţa Parlamentului de la Londra marţi dimineaţă este suspectat de ‘acte teroriste’, a anunţat Scotland Yard, citat de AFP şi Reuters, potrivit agerpres.

Poliţia a indicat că tratează incidentul ca pe unul legat de ‘terorism’, iar şoferul maşinii implicate în incident – un tănăr de peste 20 de ani – a fost reţinut şi se află în custodia poliţiei la o secţie din sudul Londrei. Atacul a făcut mai mulţi răniţi, dar viaţa niciunuia dintre ei nu este în pericol.


Citește și : Un tânăr afgan solicitant de azil a înjunghiat patru persoane în sud-vestul Franței

‘A fost arestat pentru suspiciunea de infracţiuni teroriste’, a declarat poliţia metropolitană într-un comunicat. ‘Nu era nimeni altcineva în maşină, care rămâne la locul incidentului pentru a fi cercetată. În acest stadiu al anchetei, nu s-a descoperit nicio armă’, se mai spune în comunicat.

Anterior, autorităţile britanice au anunţat că de anchetarea cazului se va ocupa serviciul antiterorist al Scotland Yard-ului.

‘Deşi nu excludem nicio ipoteză, Comandamentul de combatere a terorismului al Met (Serviciul Poliţiei Metropolitane) va conduce ancheta cu privire la incidentul de la Westminster’, a anunţat poliţia britanică pe contul său de Twitter, potrivit Reuters.

Citește și : Irak: Cel puțin doi morți într-o explozie la Bagdad

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

O fetiţă de 3 ani din Moldova a fost găsită pe un şantier din Italia

O fetiţă de 3 ani din Moldova a fost găsită pe un şantier din Italia O fetiță de 3 ani din R.Moldova a fost găsită...

Pfizer va testa în studii clinice un medicament oral pentru slăbit

Pfizer va testa în studii clinice un medicament oral pentru slăbit Grupul farmaceutic american Pfizer va testa în studii clinice o versiune modificată a unui...

Studiu: Cum sunt manipulați oamenii ca să nu renunțe la abonamentele pentru aplicații și site-uri?

Studiu: Cum sunt manipulați oamenii ca să nu renunțe la abonamentele pentru aplicații și site-uri? Studiu FTC: Majoritatea aplicațiilor și site-urilor web cu abonament practică...

UE amenință platforma X cu o amendă uriașă. Ce legi încalcă rețeaua socială a lui Elon Musk

UE amenință platforma X cu o amendă uriașă. Ce legi încalcă rețeaua socială a lui Elon Musk Platforma X, fostă Twitter, a lui Elon Musk...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.