AVALANŞĂ în Japonia: Doi schiori au fost găsiţi fără suflare!

Publicat:

Doi bărbaţi daţi dispăruţi după ce au fost surprinşi de o avalanşă în timp ce schiau în afara pârtiilor în prefectura Nagano din centrul Japoniei au fost găsiţi luni, însă nu prezentau semne vitale, au anunţat mass-media locale, potrivit Xinhua, potrivit agerpres.

Cei doi schiori, localizaţi de o echipă de căutare şi salvare pe un munte înalt de 2.100 de metri unde avalanşa se produsese cu o zi înainte, au fost găsiţi în stop cardio-respirator, a relatat Kyodo News, citând poliţia prefecturii.


Citeşte şi: Aniversare înecată într-o baie sânge în Africa de Sud (VIDEO)! Opt oameni au murit! – Black News

Avalanşa a avut loc duminică după-amiază, când 13 persoane, toţi cetăţeni străini, schiau în afara pârtiilor din Tsugaike Kogen Ski Resort, în satul Otari.

Dintre cele cinci persoane surprinse de avalanşă, trei au reuşit să scape, în timp ce două ar fi rămas inconştiente la faţa locului, se arată în relatare.

Poliţia nu a putut începe imediat căutările duminică din cauza condiţiilor meteorologice şi a altor factori, se precizează în aceasta.

Citeşte şi: CUTREMUR puternic în regiunea uigurilor din China – Black News

Agenţia meteorologică niponă a precizat că regiunea s-a confruntat cu ninsori abundente în ultimele zile şi a avertizat asupra riscului de “avalanşe de suprafaţă” din cauza unui strat de zăpadă instabil.

Duminică, într-un alt incident de acest fel, un snowboarder a fost ucis de o avalanşă în prefectura Gunma, din centrul Japoniei.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Tragedie în Chișinău. Doi copii au fost electrocutați în timp ce se jucau în parc

Tragedie în Chișinău. Doi copii au fost electrocutați în timp ce se jucau în parc Tragedie în capitală. Doi copii au fost electrocutați în timp...

METEO// Caniculă la sud și fără precipitații

METEO// Caniculă la sud și fără precipitații Pentru ziua de astăzi, meteorologii transmit vreme caldă cu cer variabil. Citește și: Statul va crea un fond mutual...

Minnesota nu poate interzice adulților sub 21 de ani să poarte arme

Minnesota nu poate interzice adulților sub 21 de ani să poarte arme O curte federală de apel a decis că o lege din Minnesota care...

Evenimentele Zilei de 19 iulie în Istorie

Evenimentele Zilei de 19 iulie în Istorie 19 iulie este a 200-a zi a calendarului gregorian și a 201-a zi în anii bisecți.   Sărbătorle Zilei de...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.