Avalanşă masivă în Turcia! Cel puţin cinci oameni au murit sub nămeţi! (VIDEO)

Publicat:

Cel puţin cinci persoane şi-au pierdut viaţa marţi, când o avalanşă a surprins un microbuz şi un utilaj de dezăpezire în provincia Van, din estul Turciei, a informat miercuri agenţia de presă Anadolu, citată de Xinhua, potrivit agerpres.

“Şapte persoane au fost salvate în timpul operaţiunilor de căutare. Din păcate, alte cinci au fost descoperite decedate sub zăpadă”, a declarat guvernatorul provinciei Van, Mehmet Emin Bilmez.


Citeşte şi: Israelul bombardează poziţiile Hamas din Fâşia Gaza

Cel puţin două persoane s-ar mai putea afla sub zăpadă, aşa că eforturile de salvare continuă, a precizat oficialul, avertizând totodată cu privire la riscul producerii unei noi avalanşe.

Avalanşa s-a produs în districtul Bahçesaray din provincia Van – unde condiţiile climatice sunt dure în timpul iernii – în apropierea trecătorii Karabet, la o altitudine de 3.000 de metri.

Citeşte şi: Nancy Pelosi, foc şi pară pe Trump: A RUPT discursul preşedintelui american!

Agenţia Anadolu a relatat că între 10 şi 15 persoane, între care şi copii, se aflau în microbuz în momentul accidentului, informase marţi AFP.

Imaginile difuzate de mass-media turce au arătat zeci de salvatori şi localnici care interveneau pentru căutarea supravieţuitorilor.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Prima misiune a pompierilor moldoveni în Grecia

Prima misiune a pompierilor moldoveni în Grecia Echipa pompierilor moldoveni detașată în Republica Elenă a intervenit în prima misiune la lichidarea unui incendiu de...

METEO// Vreme caldă și ploi cu descărcări electrice

METEO// Vreme caldă și ploi cu descărcări electrice Vremea se menține, în continuare, destul de caldă, însă, sunt preconizate și ploi. Citește și: Bani din fondul...

Eurostat: România este cel mai mare exportator de cereale din UE în primele săptămâni ale sezonului 2024/25

Eurostat: România este cel mai mare exportator de cereale din UE în primele săptămâni ale sezonului 2024/25 În primele două săptămâni din sezonul 2024/25, Uniunea...

Evenimentele Zilei de 18 iulie în Istorie

Evenimentele Zilei de 18 iulie în Istorie   18 iulie este a 199-a zi a calendarului gregorian și a 200-a zi în anii bisecți.   Sărbătorile Zilei de...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.