Avantajele Capitals Vision

Publicat:

CAPITALS Vision este o platformă 100% în cloud și 100% shared application prin care poți să investești în peste 200 de Contracte Comerciale Derivate cu suport acțiuni, mărfuri, indici, perechi valutare și criptomonede.

 

CAPITALS Vision este un brand deținut de Mordora Limited Group of Companies. Mordora Ltd. Este o Companie de Business Internatională inregistrată în Hong Kong cu numărul de înregistrare 2873149, cont pe London Stock Exchange în LEI 213800HELGQ96DXAWK13. CAPITALS Vision este un brand operat de CVS Corp. Ltd., Provider de Servicii, St. Lucia 202300136.


Platforma este conectată cu bănci de top la nivel internațional: HSBC, JP Morgan, Goldman Sachs, UBS, Barclays, Commerzbank, City Bank. Totodată, este conectată cu burse de renume internațional: NYSE, NASDAQ, ICE Intercontinental Exchange, Chicago Mercantile Exchange, EUREX și are cont în LEI atât pe London Stock Exchange, cât și la Bloomberg L.P., SUA.

Păstrezi mai multe valute în același cont și ai acces la schimb valutar oricând ai nevoie

Clienții pot păstra într-un cont unic de investiții mai multe valute, pe care le pot converti atunci când doresc să investească într-un contract denominat în orice altă monedă. Aceste schimburi valutare sunt efectuate din același cont și, astfel, e foarte ușor să investești în Contracte Comerciale Derivate în absolut orice monedă.

Indicatorii privind expunerea valutară sunt ușor de înțeles și urmărit, chiar dacă nu ai o experiență foarte mare în investiții.

În plus, utilizatorii din Europa pot face retrageri și alimentări ale contului într-o singură zi, deci nu e nevoie să aștepți pentru o astfel de operațiune, iar faptul că orice ordin este procesat în aceeași zi lucrătoare, iar retragerile sunt rapide de la 4 la maxim 72h în funcție de bancă reprezintă un atu foarte important al utilizării platformei.

Ce oferă CAPITALS Vision

Deschiderea unui cont pe CAPITALS Vision își permite să administrezi un portofoliu de Contracte Comerciale Derivate.

Aceste contracte au ca suport peste 10 mărfuri, peste 100 acțiuni, peste 50 de perechi valutare și 12 criptomonede.

Platforma permite și realizarea unor analize tehnice detaliate, care pot fi distribuite către prieteni, pentru a comenta împreună predicțiile financiare și evoluții efective din piață. Poți, de asemenea, să vezi rezultatele prietenilor care au împărtășit cu tine istoricul de tranzacționare sau analize tehnice marcate la piață în timp real. În acest fel, poți învăța și din experiența celorlalți.

Mai mult, poți chiar să copiezi prietenii de succes și să obții profit mai repede decât dacă ai aștepta să îți dezvolți total independent strategii de tranzacționare. Poți copia mai mulți prieteni, dezvoltând portofoliu, cu randamente și riscuri mai mari sau mai mici, în funcție de alegerea ta.

Platforma este concepută modular

Pentru a fi mai simplu de utilizat, platforma este împărțită în patru secțiuni.

Trade: Aici utilizatorii își pot gestiona pozițiile, pot vedea prețurile și pot să seteze diferiți parametri.

Tot aici există peste 100 de indicatori tehnici și elemente grafice care pot fi utilizați pentru a realiza analize mai mult sau mai puțin complexe, în funcție de experiența fiecăruia..
Aici pot fi afișați și indicatori de Spread, Volatilitate și Variație și se poate activa sau dezactiva opțiunea Hedging. Există și posibilitatea de a alege contracte favorite.

TradeBook: Aici ai posibilitatea să distribui analize către prieteni. După distribuire, analiza este marcată la piață în timp real.

Social: Aici poți să interacționezi și să înveți de la alții despre activitatea de tranzacționare. La fel ca pe o rețea socială, îți poți face un grup de prieteni și poți dezvolta o întreagă comunitate de persoane care, ca și tine, e interesată de tranzacționare. Persoanele cu care socializezi pot fi din orice țară.

CopyBook: Aici fiecare utilizator își poate stabili relații de copiere, adică de al cine dorește să copieze și cine poate copia de la el. Funcția de copiere e utilă și pentru cei noi în tranzacționarea de Contracte Comerciale Derivate, dar și pentru utilizatorii mai experimentați. Copierea se face exclusiv de la cei cu care te-ai împrietenit pe platformă.

Poți tranzacționa și sume mici

Suma minimă pentru un cont de tranzacționare este de 200 de euro.
Pe CAPITALS Vision ai acces la tranzacționarea de microloturi, echivalente cu 0,01 loturi, cea mai mică fracțiune de loturi disponibilă.

Acest lucru înseamnă că poți investi și sume foarte mici, lucru util în special până când capeți mai multă încredere și experiență.

Pe lângă suma minimă necesară și posibilitatea de a tranzacționa microloturi, un alt factor foarte important în gestionarea cât mai avantajoasă a pozițiilor este levierul. Posibilitatea de a stabili levierul în funcție de obiectivele personale și apetit/aversiune la risc este foarte importantă în alegerea brokerului. Levierul este un instrument controlabil pe platformă, ceea ce îi dă utilizatorului libertate deplină de acțiune.

Levierul ajunge la un maxim de 1:500, adică ai nevoie de un procent foarte mic din valoarea unei poziții pentru a o putea deschide.
În concluzie, poți să începi să tranzacționezi indiferent de cât ești dispus să aloci la început și să mărești suma atunci când te simți confortabil.

Viteză foarte mare de executare, fără recotări

Recotările sunt o mare piedică atunci când încerci să profiți de diferențe mici de preț. Pe CAPITALS Vision, numărul de recotări este apropiat de zero, adică prețul de închidere a tranzacției este cel la care a fost plasat ordinul de vânzare sau cumpărare.

Timpul de executare pe platformă este de 0,02 milisecunde, în condițiile a 12 milioane de instrumente disponibile și 2.000 de utilizatori activi. Pentru executarea ordinelor, sunt procesate aproximativ 78.000 de cotații pe minut.

Ai un profil personal și acces la istoricul de tranzacționare

CAPITALS Vision dispune de secțiunea Journal unde poți să vezi tot ce ține de contul tău.
În plus, în My Account ai secțiuni separate de Bonus, Depozit, Informații Personale, Documente și setări ale nivelului de securitate al contului.

Fiecare secțiune vine cu informații detaliate și clare.

Ai acces și la multiple teme grafice si poți primi notificări cu ceea ce te interesează.

În modulul Social, așa cum am menționat, îți poți face și o pagină personală, unde stabilești ce detalii vrei să fie vizibile pentru ceilalți. Dacă dorești, poți să oferi acces inclusiv la istoricul tău de tranzacționare, dar acest lucru nu este obligatoriu. Dacă nu te simți confortabil cu acest lucru, pur și simplu restricționezi accesul altora la aceste detalii.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Un bărbat din regiunea transnistreană, reținut pentru implicarea în escrocheria „ruda implicată în accident”

Un bărbat din regiunea transnistreană, reținut pentru implicarea în escrocheria „ruda implicată în accident” Un bărbat de 26 de ani din stânga Nistrului a fost...

PAS îi pune condiţii lui Ceban pentru aprobarea bugetului. Primarul nu a dat curs invitaţiei

PAS îi pune condiţii lui Ceban pentru aprobarea bugetului Primarul Ion Ceban a fost chemat la discuție de fracțiunea Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) din...

Grupul de presă Realitatea a cumpărat agenția de presă IPN

Grupul de presă Realitatea a cumpărat agenția de presă IPN Grupul de presă „Realitatea”, din care face parte și Cancan.md, condus de Dumitru Țîra a...

Donald Trump acceptă să fie luat la întrebări de FBI

Donald Trump acceptă să fie luat la întrebări de FBI Fostul preşedinte american Donald Trump a afirmat că a acceptat să fie "intervievat" de FBI,...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.