Avem primele imagini de la percheziţiile asupra judecătorilor vizaţi de CSM

Publicat:

Avem primele imagini de la percheziţiile asupra judecătorilor vizaţi de CSM

Procuratura Anticorupție și Centrul Național Anticorupție efectuează percheziții în birourile, automobilele și domiciliile a patru judecători.

Potrivit CNA, descinderile au loc după ce procurorul general interimar, Ion Munteanu, a depus la CSM patru demersuri în acest sens, transmite Știri.md.


Citeşte şi: ‘Renașterea’ din R. Moldova se declară împotriva aderării republicii la sancțiunile antirusești

În primul caz, unul dintre judecători este bănuit de corupere pasivă și trafic de influență. Prin urmare, CSM a dat acordul pentru demararea acțiunilor de urmărire penală, inclusiv aducerea silită, reținerea, arestarea și efectuarea perchezițiilor.

Pentru alți doi judecători, care sunt bănuiți de complicitate la trafic de influență și, respectiv, trafic de influență, a fost eliberat acordul pentru aceleași acțiuni de urmărire penală.

Avem primele imagini de la percheziţiile asupra judecătorilor vizaţi de CSM

Ultimul judecător implicat este bănuit de corupere activă, fiind eliberat acordul pentru pornirea urmăririi penale, aducerea silită, reținerea, arestarea și efectuarea perchezițiilor.

Consiliul Superior al Magistraturii a decis în cadrul ședinței de astăzi, 14 noiembrie, reținerea, arestarea și percheziționarea unor judecători.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Alertă falsă cu bombă la AIC. Aeroportul și-a reluat activitatea

Alertă falsă cu bombă la AIC. Aeroportul și-a reluat activitatea Autoritățile anunță că alerta s-a dovedit a fi falsă. Astfel, Aeroportul și-a reluat activitatea în...

Accident cu implicarea unui troleibuz ci zeci de pasageri la bord

Accident cu implicarea unui troleibuz ci zeci de pasageri la bord Un troleibuz cu circa 40 de pasageri la bord a fost implicat într-un accident...

Cursul valutar oficial la 3 iulie 2024

Cursul valutar oficial la 3 iulie 2024 Leul moldovenesc se apreciază în raport cu euro, dolarul American, leul românesc și hrivna ucraineană. În același timp,...

Ministrul Energiei, vizită de lucru la Atena

Ministrul Energiei, vizită de lucru la Atena Ministrul Energiei, Victor Parlicov, va avea o întrevedere cu omologul său grec, Theodoros Skylakakis, în cadrul vizitei sale de...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.