Aviaţia militară americană a efectuat un raid aerian în estul Siriei împotriva unui grup islamist proiranian

Publicat:

Aviaţia militară americană a efectuat, duminică, un bombardament în estul Siriei, vizând un vehicul al unui grup islamist proiranian, afirmă surse citate de agenţia Associated Press , informează mediafax.

Conform unor surse locale, o dronă americană a distrus un camion al grupului islamist Kataib Sayyid al-Shuhada, imediat după ce vehiculul intrase în Siria venind din Irak.


Citește și : Programul American de imigrare DACA, adoptat în timpul Administrației Obama, invalidat

Şoferul vehiculului a fost ucis, potrivit organizaţiei Observator Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO). În vehicul erau arme şi muniţie, potrivit OSDO.

În estul Siriei sunt staţionaţi sute de militari americani care participă la operaţiuni împotriva reţelei teroriste Stat Islamic.

Pe 27 iunie, avioane militare americane au atacat poziţii ale unor miliţii islamiste proiraniene, în estul Siriei, un atac soldat cu moartea a patru persoane.

Iranul a trimis trupe în Siria pentru a oferi susţinere Administraţiei Bashar Al-Assad în conflictul militar cu grupuri insurgente şi teroriste.

Citește și : Sajid Javid, ministrul britanic al Sănătăţii, infectat cu SARS-CoV-2

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

În urma dictatorului

În urma dictatorului Ce se petrece după prăbușirea inevitabilă a unui regim personal. Filmul „Moartea lui Stalin” (2017) începe cu dictatorul prăbușit în stare de inconștiență...

Din Rusia pentru Houthi, cu dragoste (editorial)

Din Rusia pentru Houthi, cu dragoste Sub veghea lui Biden, amenințarea la adresa transporturilor maritime globale a luat amploare. Președintele Biden și-a dedicat discursul de adio...

The New York Times: Cum s-a transformat mințitul în dezinformare

Cum s-a transformat mințitul în dezinformare După momentul în care Donald Trump a contestat validitatea certificatului de naștere al lui Barack Obama, Trump a continuat...

Cum s-a degradat libertatea sub veghea lui Biden (editorial)

Cum s-a degradat libertatea sub veghea lui Biden Succesorul lui va moșteni o lume incomparabil mai primejdioasă Președintele Biden a luat ieri cuvântul la ONU, fiind...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.