X

Aviaţia rusă îi HĂITUIEŞTE pe jihadişti. 200 de militanţi ISIS au fost lichidaţi în Siria – VIDEO

Forțele aeriene rusești au distrus o coloană mare de jihadişti ai Statului Islamic, vehicule și arme de mare calibru care se deplasau spre orașul sirian Deir ez-Zor. Anunțul a fost făcut de Ministerul rus al Apărării, informează rt.com.

“Forțele aeriene rusești au distrus o altă coloană mare de luptători ISIS care se îndrepta spre zona orașului Deir ez-Zor,unde teroriștii internaționali încearcă să se regrupeze și să echipeze ultima lor bază în Siria “, s-a mai arătat în comunicatul oficial.

Ministerul rus al Apărării a mai anunțat că “peste 200 de militanți” au fost uciși în cadrul atacului. Rusia menționează că teroriștii ISIS, care au suferit pierderi grele în provinciile Raqqa și Homs, încearcă acum să-și fortifice ultima poziție în Deir ez-Zor. Înfrângerea ISIS în provincie va marca, probabil, înfrângerea întregii organizații teroriste.

Citește și: Un mare TRĂDĂTOR al Americii, însurat cu o româncă RĂPITĂ, A MURIT la Phenian – FOTO

Cu numai o săptămână în urmă, minstrul apărării rus, Serghei Shoigu a spus că înfrângerea ISIS în Deir ez-Zor ar putea însemna sfârșitul aşa-zisului califat islamist autoproclamat de jihadişti.

Tags: Deir ez-ZorHomsisisjihadistiRaqqarusiasiriastat islamic
Categorii: Sinteze