Avionul lui Prigojin a fost doborât de antiaeriana rusă: Momentul în care acesta se prăbuşeşte!

Publicat:

Avionul lui Prigojin a fost doborât de antiaeriana rusă: Momentul în care acesta se prăbuşeşte!

Mai multe canale de Telegram, apropiate de Wagner, au raportat că avionul în care s-ar fi aflat Evghenii Prigojin a fost doborât de apărarea antiaeriană în regiunea Tver. Momentul prăbuşirii aeronavei a fost surprins pe camere.

Canalul de Telegram Rybar, administrat de un fost ataşat de presă al Ministerului rus al Apărării, anunță că, din informațiile preliminare, în aeronavă se afla Evgheni Prigojin.


Citeşte şi: Putin nu uită şi nu iartă! Avionul în care se afla Prigojin S-A PRĂBUŞIT în Rusia!

„Potrivit operatorului, inițial s-au auzit două explozii, ceea ce indică activitatea apărării aeriene. Comisia va investiga cauzele accidentului. Pe fondul raidurilor constante ale dronelor ucrainene asupra Moscovei, versiunea declanșării eronate a sistemului de apărare aeriană poate fi aleasă ca principală”, se menționează într-o postare.

Totodată, pe unele părți ale avionului prăbușit se observă o mulțime de găuri mici. Acest lucru se poate datora proiectilelor de apărare aeriană.

Cel de-al doilea avion al lui Evgheni Prigojin se află deasupra Moscovei în momentulul probușirii aeronavei în Tver. Este posibil ca șeful Wagner să se afle anume în el și să fie temporar în afara contactului, au anunțat unele surse din presa rusă.

Avionul privat Embraer 600 s-a prăbușit în regiunea Tver din Rusia. Șeful Wagner, Evghenii Prigojin, ar fi fost printre pasagerii aeronavei, anunță presa rusă. Zece persoane au decedat.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Singurătatea şi dependenţa de internet, printre principalele probleme din domeniul sănătăţii mintale (psihiatru)

Singurătatea şi dependenţa de internet, printre principalele probleme din domeniul sănătăţii mintale (psihiatru) ''Singurătatea şi dependenţa de internet se vor numără printre principalele probleme de...

Pandemia Covid-19 a scăzut temperatura nocturnă a Lunii

Pandemia Covid-19 a scăzut temperatura nocturnă a Lunii Temperatura nocturnă a Lunii a scăzut semnificativ în timpul perioadei de izolare globală din primăvara anului 2020,...

Instanța a decis: rămășițele lui Diego Maradona pot fi mutate

Instanța a decis: rămășițele lui Diego Maradona pot fi mutate Rămășițele lui Diego Maradona pot fi mutate. Decizia aparține unui tribunal din Argentina. Copiii celebrului...

Talentele Republicii Moldova, premiate pentru contribuțiile în artă și cultură la Gala Excelenței Muzicale

Talentele Republicii Moldova, premiate pentru contribuțiile în artă și cultură la Gala Excelenței Muzicale Talentele Republicii Moldova au fost onorate la Gala Excelenței Muzicale, eveniment...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.