X

Avionul unei corporaţii s-a prăbuşit în apropiere de Los Angeles; șase morţi

Toate cele şase persoane aflate la bordul unui avion de mici dimensiuni aparţinând unei corporaţii au murit după ce aeronava s-a prăbuşit şi a ars pe un câmp din apropierea unui aeroport din afara zonei Los Angeles-ului, sâmbătă dimineaţa devreme, au anunţat autorităţile locale şi federale, relatează Reuters , scrie news.ro .  

Aeronava, un avion de afaceri Cessna C550, venea dinspre Las Vegas şi s-a prăbuşit în apropierea aeroportului French Valley, la circa 140 de km sud de Los Angeles, în jurul orei locale 4:15 a.m. (11.15 ora României), a precizat Administraţia Federală a Aviaţiei într-un comunicat.

Citește și : Premierul olandez Rutte anunță demisia guvernului său

Detalii despre pasageri nu au fost disponibile imediat.

O înregistrare video aeriană a presei locale arată rămăşiţe carbonizate sub forma unui avion de mici dimensiuni, pe un câmp situat peste drum de aeroportul French Valley.

Datele radar de pe site-ul de urmărire a zborurilor FlightAware arată că un singur avion de afaceri călătorea din Las Vegas spre French Valley în acel moment.

Avionul respectiv a făcut un tur în apropierea câmpului înainte de a coborî.

Biroul şerifului din comitatul Riverside, unde se află aeroportul French Valley, a declarat că oficialii care au răspuns la accident au găsit aeronava complet cuprinsă de flăcări pe câmp, iar cei şase ocupanţi au fost declaraţi morţi la faţa locului.

Citește și : Casa Albă: Ucraina ‘nu se va alătura NATO’ la finalul summitului de la Vilnius

Consiliul Naţional pentru Siguranţa Transporturilor va investiga accidentul, a precizat FAA.

Tags: avionFlightawareFrench Valleylos angelesRiverside
Categorii: Știrile zilei