X

Banaru îşi povesteşte experienţa din închisoare

Banaru îşi povesteşte experienţa din închisoare

În cadrul podcastului Bandstage, Banaru a spus că în acele trei luni petrecute în Penitenciarul nr. 13 a cunoscut persoane care nu ar fi trebuit să fie la închisoare, în schimb altele, pe care le cunoaște, se află la libertate și ar trebuie să fie închise, transmite Știri.md.

„Eu cred că omul sfințește locul. La închisoare sunt oameni al căror loc nu este acolo, dar am cunoscut oameni la libertate care ar trebui să stea acolo”, a spus Banaru.

Rapperul a mai spus că cel mai des gând pe care l-a avut în acele trei luni de închisoare a fost să iasă mai repede de acolo, pentru că, potrivit lui, la pușcărie timpul trece foarte greu – o zi trece ca o săptămână la libertate, iar trei luni de închisoare i s-au părut ca trei ani.

Banaru îşi povesteşte experienţa din închisoare

„Eu nu cred că oamenii dacă stau la închisoare nu se fac mai buni. Eu am fost recunoscător că am stat în condiții cât de cât ok, dar pușcăria nu m-a făcut mai bun, iar în acele trei luni când am fost în penitenciar eu mă făceam mai rău, uram toată negreața care era lângă mine, însă am realizat că această negreață era de fapt în mine, dar acele trei luni au fost necesare”, mai spune Ion Banaru.

Rapperul a menționat că vrea să își ispășească pedeapsa, pentru că dacă o să scape, atunci vor fi alte persoane care vor face greșelile lui sau chiar unele mai grave.

La 20 decembrie 2022, două tinere de 22 și 26 de ani, care aveau cu ele o sumă mare de bani, au fost atacate și jefuite în plină stradă.

Ulterior a apărut informația precum că persoana care a jefuit tinerele în plină stradă este Ion Banaru, iar Poliția a anunțat că banii furați erau destinați pentru finanțarea Partidului Șor.

La sfârșitul lunii februarie curent, dosarul pornit în privința rapperului a fost preluat de Centrul Național Anticorupție.

Tags: inchisoareIon Banaru
Categorii: SocialȘtirile zilei