Bărbat ucis prin împuşcare de poliţie în nord-vestul SUA, după ce a atacă un centru de retenţie a imigranţilor

Publicat:

Un bărbat înarmat care a atacat un centru de retenţie a imigranţilor la Tacoma, în nord-vestul Statelor Unite, a fost împuşcat după o confruntare cu poliţia, declară autorităţile pentru AFP, potrivit news.ro .

Polişiti au intervenit la Centrul de retenţie din Nord-Vest sâmbătă dimineaţa, în urma unor informaţii potrivit cărora un bărbat, înarmat cu o puşcă, a dat foc unei maşini şi a încercat să incendieze o cuvă de propan, potrivit unui comunicat al poliţiei din oraş.


Citește și : VIDEO – Franky Zapata şi al său Flyboard au oferit un spectacol futurist deasupra bulevardului Champs-Elysées

Bărbatul, identificat drept Willem Van Spronsen, în vârstă de 69 de ani, a murit din cauza rănilor împuşcate, în urma intervenţiei poliţiştilor.

El avea asupra sa, în afară de o puşcă, rachete de semnalizare şi o pungă, se arată în comunicat.

Niciunul dintre cei patru poliţişti care au participat la intervenţie nu a fost rănit.

Bărbatul ucis prin împuşcare a fost condamnat de obstrucţionarea unui polişist, în urma unei altercaţii, la o manifestaţie în faţa centrului, anul trecut, scrie presa locală.

Citește și : Cuba va avea din nou premier – Parlamentul de la Havana schimbă sistemul de guvernare

Imigraţia este un subiect de dezbatere politică intensă în Statele Unite, care se confruntă de peste un an cu o criză a imigraţiei la frontiera cu Mexicul.

Zeci de manifestaţii au fost organizate vineri şi sâmbătă în întreaga ţară, pentru a se cere închiderea centrelor de retenţie situate la frontieră şi împotriva unui val de descinderi ale poliţiei, anunţat să aibă loc duminică de către preşedintele Donald Trump.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Cum arată Ziua Vinului în fotografii în PMAN

Cum arată Ziua Vinului în fotografii în PMAN Sursa: ipn.md

Un olandez, arestat în Rusia pentru ‘violenţă’ împotriva unui ofiţer de poliţie

Un olandez, arestat în Rusia pentru 'violenţă' împotriva unui ofiţer de poliţie Justiţia rusă a dispus vineri plasarea în arest provizoriu a unui cetăţean olandez...

La Chişinău se desfăşoară IT Career Expo 2024, cel mai amplu eveniment de orientare profesională în domeniul IT

La Chişinău se desfăşoară IT Career Expo 2024, cel mai amplu eveniment de orientare profesională în domeniul IT IT Career Expo 2024, considerat de specialişti...

Erdogan acuză Israelul că l-a atacat ‘fără rușine’ pe secretarul general al ONU

Erdogan acuză Israelul că l-a atacat 'fără rușine' pe secretarul general al ONU Președintele Turciei, Recep Tayyip Erdoğan, a acuzat vineri Israelul că l-a atacat...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.