X

Bărbatul care a atacat trei persoane la Buiucani a fost condamnat în lipsa lui

Bărbatul care a atacat trei persoane la Buiucani a fost condamnat în lipsa lui

Bărbatul care a atacat cu cuțitul trei persoane în sectorul Buiucani al capitalei a fost condamnat la nouă ani de pușcărie, însă, în lipsa dânsului.

Citește și: BCS sesizează PG și cere audierea lui Recean în Parlament

Oamenii legii anunță că, de îndată ce va fi reținut, va fi încarcerat în penitenciar. Bărbatul de 41 de ani a fost găsit vinovat de tâlhărie și amenințare cu omor. La data de 6 octombrie 2020, seara, inculpatul, fiind în stare de ebrietate alcoolică avansată, s-a apropiat de un bărbat în sectorul Buiucani al municipiului Chișinău și, amenințându-l cu un cuțit, i-a cerut să-i predea banii pe care îi avea asupra sa. Încercarea de tâlhărie a fost însă dejucată de victimă, care a scos o bâtă de lemn, determinându-l pe inculpat să părăsească locul faptei.

La aproximativ jumătate de oră după acest incident, inculpatul a încercat să atace un alt bărbat, tot sub amenințarea cuțitului, solicitându-i să-i predea banii. Victima, speriată, i-a dat banii pe care îi avea asupra sa.

Ulterior, același inculpat s-a apropiat de un automobil de model „Renault Megane”, care staționa în aceeași zonă a orașului, și a încercat să deschidă portiera. După ce nu a reușit, a lovit cu cuțitul în geamul mașinii. Șoferul, speriat, a părăsit imediat locul pericolului cu automobilul.

Inculpatul s-a eschivat de la prezentarea în ședința de judecată, cauza fiind judecată în lipsa lui. În momentul reținerii, acesta va fi trimis în instituția penitenciară.

Tags: atac Buiucanicondamnat violentaProcuratura Generala a R. Moldova
Știrile zilei