Bărbatul din Marea Britanie suspectat de comiterea unei triple crime folosind o arbaletă a fost capturat

Publicat:

Bărbatul din Marea Britanie suspectat de comiterea unei triple crime folosind o arbaletă a fost capturat

Bărbatul urmărit în Marea Britanie pentru comiterea unei triple crime căreia i-au căzut victime soţia şi două fiice ale unui comentator BBC de curse de cai, bănuindu-se că în atac a fost utilizată o arbaletă, a fost capturat de poliţie, informează vineri DPA.

Kyle Clifford, în vârstă de 26 de ani, a fost arestat joi seară fiind bănuit că a comis trei crime. El se află în stare gravă la spital, potrivit stiripesurse.


Citește și : Mircea Geoană contraatacă după acuzațiile de plagiat

Cele trei victime au fost ucise în casa pe care John Hunt, comentator de curse de cai la postul BBC, şi soţia sa Carol o aveau la Bushey, la aproximativ 35 de kilometri nord-vest de Londra.

Carol Hunt (61 de ani), Hannah (28 de ani) şi Louise (25 de ani) au fost găsite rănite fatal în casa respectivă, marţi la puţin timp după ora 19:00.

Clifford a fost găsit, prezentând răni, în cimitirul Lavender Hill din Enfield, la nord de Londra, după ce poliţia anunţase că se află în urmărirea sa.

Prietenii familiei Hunt au participat joi la o slujbă la biserica St James din Bushey, unde au adus un omagiu celor trei femei ucise în atac.

Poliția a avertizat publicul miercuri să nu se apropie de suspect, care ar fi putut fi în posesia unei arbalete.

De asemenea, poliția a făcut apel la orice persoană care s-a aflat în apropiere de Ashlyn Close între orele prânzului și începutul serii de marți să ia legătura cu poliția.

Un consilier local, Louise Nicholas, a declarat că există sprijin disponibil pentru rezidenții afectați de ceea ce s-a întâmplat.

Poliția din Hertfordshire a anunțat că dl Clifford a fost găsit chiar înainte de ora 18:30 miercuri, adăugând că nu au fost trase focuri de armă.

Det Insp Justine Jenkins, de la Bedfordshire, Cambridgeshire și Hertfordshire Major Crime Unit, a declarat că acesta este un „moment incredibil de dificil pentru familia victimelor”.

Citește și : Comisia Europeană a dat alerta economică: Turismul în UE s-ar putea prăbuși din cauza încălzirii globale

Vă rugăm să le respectați intimitatea pe măsură ce se obișnuiesc cu ceea ce s-a întâmplat”, a adăugat ea.

Ea a spus că ancheta „se mișcă în ritm” și că poliția nu a identificat încă oficial victimele.

În urma unor anchete ample, suspectul a fost localizat și nimeni altcineva nu este căutat în legătură cu ancheta în acest moment”, a adăugat ea.

 

 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Președinta Maia Sandu, în discuții cu moldovenii de la Nisa

Președinta Maia Sandu, în discuții cu moldovenii de la Nisa Președinta Maia Sandu și-a încheiat vizita sa în Franța cu ocazia deschiderii Jocurilor Olimpice la...

Cel mai bun film de pe Netflix încărcat pe platformă în 2024. Acum rulează și la noi și a ajuns în trending în peste...

Cel mai bun film de pe Netflix încărcat pe platformă în 2024. Acum rulează și la noi și a ajuns în trending în peste...

Alertă cu bombă la Aeroportul Chișinău: mai multe curse aeriene întârzie

Alertă cu bombă la Aeroportul Chișinău: mai multe curse aeriene întârzie Alertă cu bombă la Aeroportul Internațional Chișinău. Personalul aeroportuar și pasagerii au fost evacuați,...

Accident în lanț provocat de un șofer băut în Chișinău.Pasagerul său s-a dat în spectacol și a ajuns „vedetă” pe TikTok

Accident în lanț provocat de un șofer băut în Chișinău.Pasagerul său s-a dat în spectacol și a ajuns „vedetă” pe TikTok Un șofer băut a...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.