X

Barbra Streisand i-a adus un omagiu lui Kris Kristofferson, colegul ei din ‘A Star Is Born’

Barbra Streisand i-a adus un omagiu lui Kris Kristofferson, colegul ei din ‘A Star Is Born’

Barbra Streisand i-a adus un omagiu lui Kris Kristofferson, colegul său din filmul „A Star Is Born”, numindu-l pe artist „special” și „fermecător”, după vestea morții acestuia la vârsta de 88 de ani, scrie Deadline.

Streisand l-a descris pe Kristofferson ca fiind un „artist special” pe rețeaua de socializare Instagram și și-a amintit prima întâlnire cu acesta la clubul Troubadour din Los Angeles, potrivit stiripesurse.

Citește și: Aproape 46% dintre moldoveni vor modificarea Constituţiei pentru aderarea la UE (sondaj)

„Când l-am văzut prima dată cântând, desculț și cu chitara în mână, am știut că este special”, a scris Streisand. „Era alegerea perfectă pentru un film la care lucram, care a devenit apoi A Star Is Born”, a continuat ea.

Streisand și-a amintit inclusiv de colaborarea lor muzicală din film, cu emfază pe piesa „Evergreen”, care a câștigat un Oscar pentru „Cea mai bună piesă originală”. Ea a menționat și un moment special din 2019, când Kristofferson i s-a alăturat pe scenă în cadrul concertului susținut în Hyde Park, Londra.

Kris Kristofferson, câștigător al unui Glob de Aur pentru rolul său din „A Star Is Born” (1976), a murit sâmbătă la vârsta de 88 de ani, înconjurat de familie, în locuința sa din Maui, Hawaii.

Citește și: Preşedintele Comitetului militar al NATO: Ucraina are dreptul legal şi militar de a lovi adânc în interiorul Rusiei pentru a obţine un avantaj de luptă

Tags: Barbra StreisandKris Kristofferson
Diverse