X

Bătaie în plină stradă: Un tânăr de 20 de ani a ajuns la spital (VIDEO)

Bătaie în plină stradă: Un tânăr de 20 de ani a ajuns la spital (VIDEO)

Bătaie crâncenă între un grup de tineri, în capitală. În urma încăierării, un tânăr de 20 ani a ajuns la spital. Totul a avut loc în data de 01 martie, imaginile de la fața locului au apărut însă 4 zile mai târziu. În secvența video se poate observa cum mai întâi se iau la bătaie două fete, după care, numărul celor implicați crește considerabil, scrie echipa.md

Contactat pentru a oferi mai multe detalii, ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Natalia Stati, a declarat că bătaia a avut loc pe bulevardul Traian din sectorul Botanica, iar oamenii legii au fost sesizați despre caz abia pe data de 4 martie, de către un tânăr de 20 de ani.

Citește și Elicopterul s-a scufundat împreună cu Serghei Kotov. GUR a interceptat conversația invadatorilor după un atac asupra navei de către cinci drone (VIDEO)

Acesta a declarat că se plimba cu un prieten de-al său, când de ei s-au apropiat două fete necunoscute. Din motive necunoscute, acestea au început să îi înjure, ceea ce a dus la iscarea unui conflict verbal. Când spiritele s-au calmat, toți s-au dus în direcții diferite. Ulterior, cei doi amici ar fi fost ajunși din urmă de cele două fete, însoțite de încă câțiva indivizi, care i-au luat la bătaie pe cei doi amici, ambii de câte 20 de ani.

În urma altercațiilor unul din tinerii bătuți a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. În prezent, oamenii legii întreprind toate măsurile necesare pentru a identifica toate persoanele implicate în conflict. De asemenea, urmează să fie stabilită gravitatea leziunilor corporale cu care s-au ales victimele.

Tags: bataieîn plină stradă
Categorii: SocialȘtirile zilei