X

‘Beetlejuice Beetlejuice’ a dominat box office-ul nord-american în weekend cu încasări de 110 milioane de dolari

‘Beetlejuice Beetlejuice’ a dominat box office-ul nord-american în weekend cu încasări de 110 milioane de dolari

„Beetlejuice Beetlejuice”, mult-aşteptata continuare a lui Tim Burton, a înregistrat al treilea cel mai bun weekend de deschidere al anului (110 milioane de dolari încasări), după triumfurile de box office „Inside Out 2” şi „Deadpool & Wolverine”.

Michael Keaton revine în rolul spiritului titular, iar Catherine O’Hara şi Winona Ryder îşi reiau, de asemenea, rolurile ca Delia şi Lydia Deetz, nou-venita Jenna Ortega interpretând-o pe fiica celei din urmă, Astrid. Willem Dafoe, Monica Bellucci şi Justin Theroux completează distribuţia, potrivit stiripesurse.

Citește și: Crește nemulțumirea rușilor. Putin nu a mai fost așa de puțin popular de la mobilizarea parțială din 2022

Continuarea Warner Bros. este al doilea film din luna septembrie cu cele mai mari încasări din toate timpurile, doar după „It” din 2017, care a înregistrat la debut o sumă impresionantă de 123 de milioane de dolari. Continuarea din 2019, „It Chapter 2”, a generat venituri de 91 de milioane de dolari şi a deţinut anterior locul doi pentru debuturile din septembrie.

Filmul original „Beetlejuice” a câştigat doar 8 milioane de dolari în weekendul de lansare din 1988, neajustat pentru inflaţie, dar a continuat să câştige 77 de milioane de dolari în cinematografe pe plan intern, devenind un film cult.

Jeff Goldstein, şeful distribuţiei pentru Warner Bros., care a confirmat bugetul de 100 de milioane de dolari al filmului, a declarat că studioul se aşteaptă la un weekend de lansare cu încasări între 80 şi 90 de milioane de dolari.

„Deadpool & Wolverine” s-a plasat pe locul al doilea în clasamentul box office, obţinând 7,2 milioane de dolari în al şaptelea weekend. Totalul său intern cumulat este acum de 614 milioane de dolari.

Citește și: Vladimir Zelenski: Ucraina are ”nevoie de o nouă energie” după doi ani şi jumătate de război cu Rusia

„Reagan”, filmul biografic condus de Dennis Quaid despre cel de-al 40-lea preşedinte al SUA, continuă să depăşească aşteptările. Urcând pe locul al treilea în al doilea weekend, filmul a obţinut 5,2 milioane de dolari.

„Alien: Romulus” şi „It Ends With Us” s-au clasat pe locurile patru şi, respectiv, cinci. Filmul de groază ştiinţifico-fantastic a adus 3,9 milioane de dolari, iar drama romantică – 3,8 milioane de dolari.

Top 

1. „Beetlejuice Beetlejuice” – 110 milioane de dolari

2. „Deadpool & Wolverine” – 7,2 milioane de dolari

3. „Reagan” – 5,2 milioane de dolari

4. „Alien: Romulus” – 3,9 milioane de dolari

5. „It Ends With Us” – 3,8 milioane de dolari

6. „The Forge” – 2,9 milioane de dolari

7. „Twisters” – 2,3 milioane de dolari

8. „Blink Twice” – 2,1 milioane de dolari

9. „The Greatest of All Time” – 2 milioane de dolari

10. “Despicable Me 4,” $1.8 million.

Tags: box office
Diverse