X

Ben Affleck şi-a sărbătorit ziua de naştere printr-o ‘mică petrecere acasă’ alături de copiii săi

Ben Affleck şi-a sărbătorit ziua de naştere printr-o ‘mică petrecere acasă’ alături de copiii săi

Ben Affleck şi-a sărbătorit ziua de naştere „exact” cum şi-a dorit, scrie People, care anunţă că actorul şi-a marcat cea de-a 52-a aniversare, printr-o „mică petrecere acasă” alături de copiii săi.

„Este exact ceea ce şi-a dorit. Nu a vrut să iasă în oraş să sărbătorească. Copiii au avut cadouri pentru el şi a fost drăguţ”, notează People, citând surse din anturajul actorului. „Jennifer [Lopez] a trecut să îl felicite”, potrivit stiripesurse.

Citește și: Kievul anunţă că vrea să oblige Moscova, prin ofensiva în Rusia, la negocieri ‘echitabile’

Affleck are trei copii: Violet, 18 ani, Seraphina, 15 ani, şi Samuel, 12 ani, cu fosta sa soţie Jennifer Garner, care a fost văzută vizitând casa închiriată de actor în Brentwood, California, în cursul zilei de joi, potrivit fotografiilor obţinute de Page Six.

Lopez, în vârstă de 55 de ani, a fost văzută plecând din casa închiriată de Affleck la câteva ore după vizita lui Garner, în fotografii obţinute de Daily Mail.

„Copiii au fost cu Ben în cea mai mare parte a zilei. El nu a ieşit deloc din casă de ziua lui”, spune sursa citată.

Affleck şi Lopez s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii în Las Vegas în iulie 2022, înainte de a-şi sărbători nunta cu o ceremonie în Georgia, în faţa prietenilor şi a familiei, în luna august a aceluiaşi an.

Tot joi, cântăreaţa a mers, de asemenea, singură la inaugurarea Intuit Dome din Inglewood, California, care a inclus spectacole susţinute de Bruno Mars şi Lady Gaga. Vedeta peliculei Atlas a participat la eveniment după ce a postat instantanee solo pe Instagram purtând o rochie Dior cu un design transparent.

Vizita rapidă la casa lui Affleck de ziua lui vine după ce Lopez, care şi-a marcat ziua de naştere în iulie, a sărbătorit în Hamptons, departe de actor.

Vedeta a găzduit o petrecere cu tema Bridgerton, iar Affleck nu a fost prezent.

Absenţa sa de la eveniment a venit după ce cuplul şi-a petrecut mare parte din vară separat, pe fondul unei tensiuni în căsnicia lor.

Citește și: Poliția înăsprește măsurile de control pe întreg teritoriul țării pentru a responsabiliza șoferii

„Având în vedere tot ceea ce se întâmplă, Jennifer are o vară bună. A fost liberă şi s-a putut concentra asupra a ceea ce urmează”, a declarat o sursă pentru People la începutul lunii august, menţionând că ea şi Affleck, care au cumpărat recent o casă nouă, «merg mai departe separat».

„Jennifer încearcă să găsească o casă nouă pentru a o lua de la capăt. Ea are întotdeauna [o] atitudine bună chiar şi atunci când lucrurile nu sunt perfecte”, a declarat sursa menţionată.

Tags: Ben Affleck
Diverse