X

Bestie cu chip de om! O fetiţă de 5 ani a fost VIOLATĂ de propriul ei bunic

Bestie cu chip de om! O fetiţă de 5 ani a fost VIOLATĂ de propriul ei bunic

O fetiță de 5 ani ar fi fost violată de propriul bunic. Bărbatul în vârstă de 65 de ani a fost reținut de oamenii legii. Poliția a fost alertată despre caz de mama copilului, care a declarat că totul s-ar fi întâmplat în timp ce ea era plecată la magazin. Precizările au fost făcute pentru ProTV de șeful Inspectoratului General al Poliției (IGP) Viorel Cernăuțeanu, urmare a unor informații apărute în spațiul public cu privire la caz. 

Citeşte şi: Cristina Gherasimov a depus jurământul de învestire în funcția de viceprim-ministră pentru integrare europeană – Stiripesurse.md

Cazul a avut loc într-o localitate din centrul țării. Poliția a fost alertată pe 2 februarie. Șeful IGP a comunicat pentru sursa citată că bărbatul în vârstă de 65 de ani, care este bunicul copilei, a fost reținut.

Bestie cu chip de om! O fetiţă de 5 ani a fost VIOLATĂ de propriul ei bunic

„Toate circumstanțele urmează să ne arate expertiza medico-legală, inclusiv cu copila se lucrează și cu psihologi ca să elucidăm toate circumstanțele”, a adăugat Cernăuțeanu.

Potrivit sursei citate, totul s-ar fi întâmplat în timp ce mama fetei era plecată la magazin, copila fiind lăsată în grija bunicului.

„Cel puțin din declarația mamei ne-a spus că pretinsele acțiuni s-au petrecut nu în ziua în care am fost apelați, dar mai devreme”, a comunicat șeful IGP.

Cernăuțeanu a mai precizat că familia copilei nu se află la evidență la poliție.
Tags: bunicfetitaviolViorel Cernăuțeanu
Social