Beto O’Rourke și-a anunțat candidatura la președinția SUA

Publicat:

Beto O’Rourke a anunțat joi că va candida în anul 2020 pentru funcția de președinte al Statelor Unite și a făcut apel la unitate în rândul cetățenilor, pentru a înfrunta problemele cu care se confruntă țara, relatează CNN, potrivit mediafax.

„Este un moment definitoriu pentru această țară și pentru fiecare dintre noi”, a declarat fostul membru al Congresului american într-un video prin care își anunță candidatura.


Citește și: Capul clanului Gambino, ASASINAT în fața casei sale din New York

„Dificultățile cu care ne confruntăm acum, crizele interconectate din economie și democrație nu au fost niciodată mai mari”, a adăugat Beto O’Rourke, în vârstă de 46 de ani.

Beto O’Rourke a anunțat că va organiza un eveniment electoral pentru a-și anunța în mod oficial campania în orașul El Paso din statul american Texas, în data de 30 martie.

Citește și: Guvernul venezuelean anunță remedierea penei de curent

În videoul publicat, O’Rourke a declarat că va conduce „o campanie pozitivă, care va scoate la iveală tot ce e mai bun din oameni și care are ca scop unificarea unei țări foarte divizate”.

Beto O’Rourke a fost candidatul Partidului Democrat din SUA pentru un post de senator din partea statului Texas, în cadrul alegerilor din noiembrie, dar a fost învins de senatorul republican Ted Cruz.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

După Moscova, Viktor Orban face o vizită surpriză la Beijing

După Moscova, Viktor Orban face o vizită surpriză la Beijing Premierul Ungariei, Viktor Orban, un apropiat al Kremlinului, a sosit luni în China pentru a...

Asistență financiară din partea Canadei

Asistență financiară din partea Canadei Republica Moldova ar putea beneficia de un împrumut de 120 de milioane de dolari canadieni, acordat de Guvernul Canadei. Citește...

METEO// Încă o zi de foc cu temperaturi în creștere

METEO// Încă o zi de foc cu temperaturi în creștere A doua zi de caniculă în Moldova. Pe parcursul zilei se vor înregistra temperaturi mai...

Premierul francez şi-a anunţat demisia

Premierul francez şi-a anunţat demisia Premierul francez, Gabriel Attal, a anunţat duminică seara că îşi va prezenta demisia preşedintelui Emmanuel Macron luni dimineaţă, după alegerile...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.