X

Beyonce o susține pe Kamala Harris pentru președinția SUA. Suma colosală pe care o va dona campaniei electorale a democratei

Beyonce o susține pe Kamala Harris pentru președinția SUA. Suma colosală pe care o va dona campaniei electorale a democratei

Beyonce, celebra câștigătoare a multiple premii Grammy, se pregătește să facă o schimbare neașteptată după ani de prudență politică, susținând-o pe Kamala Harris în cursa pentru președinție, conform unor surse apropiate superstarului, citate de dailymail.co.uk.

Artista de 42 de ani i-a permis vicepreședintelui să folosească melodiile sale în campania prezidențială, dar intenționează să meargă mult mai departe, donând și susținând-o activ pe Harris, considerând că „miza este prea mare” pentru a rămâne tăcută, potrivit stiripesurse.

Citește și : Moscova acuză YouTube că cenzurează conţinutul la comanda Washingtonului

Beyonce și-a eliberat programul pentru a participa la o strângere de fonduri pentru Kamala Harris”, a declarat un insider pentru DailyMail.com.

Sursa a menționat că Beyonce a făcut un pas înapoi față de politică după ce a găzduit o campanie de strângere de fonduri împreună cu soțul ei, Jay-Z, pentru Barack Obama în 2012.

Beyonce a decis să facă un pas înapoi după ce oamenii apropiați i-au arătat Proiectul 25”.

Proiectul radical 2025 a fost dezvoltat de aliați și foști oficiali ca un plan pentru o a doua administrație Donald Trump. Cu toate acestea, Trump și campania sa s-au distanțat de Proiectul 2025, fostul președinte numind unele dintre propuneri „extreme”.

Beyonce și Harris s-au întâlnit pentru prima dată în timpul campaniei lui Obama din 2008, „dar au devenit prietene apropiate” în timpul alegerilor pentru Joe Biden. Cu toate acestea, perechea nu a fost niciodată văzută public împreună până acum.

Ea simte că miza este prea mare și crede în viziunea lui Kamala pentru America”, a declarat un apropiat al vedetei, adăugând că artista este pregătită chiar să doneze fonduri pentru campanie.

El a mai spus: „Beyonce a a alocat 4 milioane de dolari pentru a dona campaniei, cu planuri de a dona mai mult dacă vede că este nevoie”.

Citește și : Gazprom ar putea să nu mai tranziteze gaze naturale rusești prin Ucraina, afectând securitatea energetică a R. Moldova

Beyonce și-a arătat sprijinul pentru Harris, dându-i voie să să folosească melodia „Freedom” ca imn pentru campania ei.

Până acum Kamala Harris a fost susținută public de o mulțime de nume celebre, inclusiv Cardi B , Jamie Lee Curtis, John Legend, Cher, Barbra Streisand, Katy Perry, Spike Lee, Questlove și Demi Lovato.

 

 

 

Tags: BeyonceKamala HarrisSUA
Diverse