X

Biden AMNISTIAZĂ 6,5 ​​milioane de imigranți ilegali

Versiunea parlamentarilor democraţi a Actului ‘Build Back Better’ ar acorda amnistia a aproximativ 6,5 milioane de imigranți ilegali din SUA și le-ar permite să primească beneficii guvernamentale, potrivit unei analize a raportului Biroului de Buget al Congresului de către Washington Examiner, transmite Newsmax.

CBO a remarcat că cei 6,5 milioane de imigranți, care se află în SUA, ca urmare a trecerii ilegale a graniței cu Mexic înainte de ianuarie 2011, vor fi eliberați condiționat și nu vor mai fi clasificați ca prezenți ilegal, a menționat instituția de știri.

Propunerea ar marca cea mai mare amnistie acordată vreodată, a spus presa. Ar fi de două ori mai mare decât cea a administrației Reagan în 1986.

„Mulți dintre acești eliberaţi condiționat vor primi ulterior statutul de rezident permanent legal (LPR)”, a spus CBO în revizuirea sa. Din H.R. 5376. „Alte câteva milioane de oameni, dintre care majoritatea se află deja în Statele Unite, ar dobândi statutul de LPR prin prevederi… sau ca rude apropiate ale celor care dobândesc statutul de LPR în temeiul proiectului de lege”.

O serie de programe de beneficii federale sunt deschise persoanelor eliberate condiționat și rezidenților permanenți legali, inclusiv de Social Security și Medicare, potrivit Examiner.

Acesta a spus că CBO a remarcat, de asemenea, că, acordând milioanelor de imigranți ilegali capacitatea de a lucra legal și de a plăti taxe, proiectul de lege va crește veniturile federale în următorul deceniu. Cu toate acestea, pe termen lung, amnistia s-ar adăuga la deficitele federale.

Dacă proiectul de lege este modificat de Senat, Camera Reprezentanţilor va trebui să voteze din nou.

Pe 19 noiembrie, Camera a votat pentru a adopta legislația președintelui Joe Biden, în valoare de 2 trilioane de dolari, „Reconstruiește mai bine” (Build Back Better), legislația privind cheltuielile sociale și clima. Un raport corectat al Comitetului mixt pentru impozitare a spus că cheltuielile sociale ale democraților din Camere și proiectul de lege pentru climă ar duce la gospodăriile cu venituri de cel puțin 1 milion de dolari să vadă o creștere a taxelor, nu o scădere așa cum s-a menționat anterior.

Tags: amnistieBuild Back BetterCamera Reprezentantilorimigranţi ilegaliJoe BidenlegeMedicarerezident permanent legal (LPR)senatSocial SecuritySUA
Categorii: Știrile zilei