X

Biden, fotografiat în drum spre summitul COP26 de un bărbat… GOL

Preşedintele american Joe Biden, aflat marţi în drum spre summitul COP26 din Scoţia, a avut surpriza de a fi fotografiat de un bărbat… dezbrăcat, relatează AFP, potrivit agerpres.

Jurnaliştii care călătoresc cu preşedintele american au raportat incidentul care s-a produs în timp ce Joe Biden călătorea de la Edinburgh la Glasgow, unde se desfăşoară conferinţa privind schimbarea climatică.

Citește și : Papa îi îndeamnă pe creştini să fie ‘săraci pe dinăuntru’ şi să nu caute bogăţie şi faimă

“La un moment dat, în timp ce ne aflam încă pe drumuri de provincie, un scoţian înalt şi gol a apărut la fereastră, făcând o fotografie coloanei oficiale cu telefonul”, au afirmat jurnaliştii în raportul lor.

Nu se ştie dacă Joe Biden l-a zărit pe bărbat din vehiculul său blindat, cunoscut sub numele de “The Beast”.

În 2016, predecesorul lui Biden la Casa Albă, Donald Trump, a fost întâmpinat cu muzică de o formaţie mexicană numită “Juan Direction” la sosirea sa pe aeroportul Glasgow Prestwick.

Citește și : Boris Johnson: COP26 trebuie ‘să marcheze începutul sfârşitului’ pentru schimbările climatice

“Comitetul de primire” neaşteptat şi-a făcut apariţia la aeroport ca reacţie la propunerea lui Donald Trump, pe atunci candidat la preşedinţia SUA, de a construi un zid la graniţa de sud a Statelor Unite pentru a împiedica intrarea migranţilor mexicani.

Tags: Casa AlbaDonald TrumpEdinburghglasgowJoe Biden
Categorii: Diaspora