Biden îl acuză pe Trump că ‘pune ulei pe toate focurile’: Violenţa nu este o problemă pentru el!

Publicat:

Candidatul democrat la Casa Albă, Joe Biden, l-a acuzat pe Donald Trump că, din pură “strategie politică”, alimentează violenţele care au izbucnit în paralel cu manifestaţiile împotriva rasismului, notează AFP, scrie agerpres.

“Am spus clar. Nu este loc pentru violenţă, jafuri sau incendii. Niciunul. Zero”, a scris fostul vicepreşedinte care îl va înfrunta pe omul de afaceri republican la alegerile prezidenţiale de la 3 noiembrie.


Citește și : Opoziţia din Belarus consideră inadmisibilă crearea unei forţe de poliţie de rezervă de către Rusia

 

Violenţele “se înrăutăţesc şi noi ştim de ce. Donald Trump refuză chiar să recunoască faptul că există o problemă de disparităţi rasiale în America”, a adăugat Joe Biden.

“În loc să încerce să liniştească apele, el pune ulei pe toate focurile”, a adăugat candidatul democrat. “Violenţa nu este o problemă pentru el, este o strategie politică. Şi cu cât există mai multă, este mai bine bine pentru el” pentru a fi ales din nou, l-a acuzat fostul vicepreşedinte.

Joe Biden şi coechipiera sa, Kamala Harris, au discutat miercuri cu familia lui Jacob Blake, un afro-american împuşcat de mai multe ori în spate de un poliţist alb, duminică, la Kenosha, în Wisconsin.

Aceste fapte au reanimat furia în Statele Unite în faţa rasismului şi violenţelor poliţiei. Manifestaţiile au degenerat la Kenosha în violenţe care s-au soldat cu doi morţi şi un rănit grav.

Citește și : Trump acceptă nominalizarea drept candidat pentru un nou mandat la Casa Albă

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

O femeie, care s-a căsătorit cu ea însăşi, şi-a sărbătorit primul an de căsnicie cu frişcă, flori şi o cină cu friptură

O femeie, care s-a căsătorit cu ea însăşi, şi-a sărbătorit primul an de căsnicie cu frişcă, flori şi o cină cu friptură O femeie, care...

CEC a constituit o secție de votare pentru alegătorii din instituții medico-sanitare din Chișinău

CEC a constituit o secție de votare pentru alegătorii din instituții medico-sanitare din Chișinău Comisia Electorală Centrală (CEC) a constituit o secție de votare în...

Guterres condamnă atacul iranian asupra Israelului, după ce acesta l-a declarat persona non grata

Guterres condamnă atacul iranian asupra Israelului, după ce acesta l-a declarat persona non grata Secretarul general al ONU, Antonio Guterres, a condamnat miercuri energic în...

Biden spune că nu susţine un eventual atac asupra siturilor nucleare iraniene

Biden spune că nu susţine un eventual atac asupra siturilor nucleare iraniene Preşedintele american Joe Biden a declarat miercuri că nu sprijină loviturile asupra siturilor...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.