Biden: Putin este responsabil pentru moartea lui Navalnîi

Publicat:

Biden: Putin este responsabil pentru moartea lui Navalnîi

Putin este responsabil pentru moartea lui Navalnîi, spune, potrivit SkyNews, Joe Biden. „Dacă Putin ar ataca un aliat NATO, SUA vor apăra fiecare centimetru din teritoriul NATO”, adaugă Biden.

„Nu sunt surprins, dar sunt și indignat această știre”, spune Joe Biden. Navalnîi s-a opus „cu curaj” corupției și violenței din cadrul administrației Putin, spune președintele SUA, potrivit stiripesurse.ro.


Citește și: Austria vrea să renunţe la gazele din Rusia

El spune că nu are niciun motiv să nu creadă informațiile privind moartea sa.

„Nu faceți nicio greșeală, Putin este responsabil pentru moartea lui Navalny” și este „încă o dovadă a brutalității lui Putin„.

„Această tragedie ne reamintește miza acestui moment. Trebuie să asigurăm finanțarea pentru ca Ucraina să poată continua să se apere”, spune dl Biden.

„Putin și întreaga lume ar trebui să știe. Dacă vreun adversar ne-ar ataca, aliații noștri din NATO ne-ar susține, iar dacă Putin ar ataca un aliat NATO, SUA vor apăra fiecare centimetru din teritoriul NATO”, adaugă Biden.

Citește și: Igor Grosu: „nu vad o necesitate ca noi să apelăm la gazul rusesc”

Disidentul rus Alexei Navalnîi a murit în închisoare, a anunțat vineri Serviciul Federal de Penitenciare din Rusia.

Navalnîi a fost arestat în 2021. El ispășea o pedeapsă cumulată de peste 30 de ani pentru diferite infracțiuni despre care el a susținut că sunt înscenate cu scop politic.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Pachete cu cocaină în valoare de 1 milion de dolari au ajuns pe o plajă din Florida în timpul furtunii Debby

Pachete cu cocaină în valoare de 1 milion de dolari au ajuns pe o plajă din Florida în timpul furtunii Debby Mai multe pachete care...

JO Paris 2024 – Tom Cruise, formaţiile franceze Phoenix şi Air vor participa la ceremonia de închidere

JO Paris 2024 - Tom Cruise, formaţiile franceze Phoenix şi Air vor participa la ceremonia de închidere După ceremonia de deschidere din 26 iulie, care...

Cineastul David Lynch spune că este prea bolnav pentru a mai regiza personal filme

Cineastul David Lynch spune că este prea bolnav pentru a mai regiza personal filme Cineastul David Lynch a declarat că acum este prea bolnav pentru...

SUA: Un acord de încetare a focului şi eliberare a ostaticilor e mai aproape ca oricând

SUA: Un acord de încetare a focului şi eliberare a ostaticilor e mai aproape ca oricând Un acord între Israel şi Hamas de încetare a...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.