X

Bilanţul accidentului de camion din Olanda a ajuns la şase morţi

Şase persoane au murit şi şapte au fost rănite într-un accident auto care a avut loc sâmbătă în Olanda, când un camion a intrat într-un grup de persoane care petreceau în apropiere de oraşul Rotterdam, conform unui nou bilanţ transmis duminică de poliţia olandeză, potrivit agerpres.

“Bilanţul a ajuns la şase morţi şi şapte răniţi, dintre care unul în stare gravă, după accidentul de ieri”, a declarat pentru AFP o purtătoarea de cuvânt a poliţiei, Mirjam Boers.

Citește și : Serviciile din SUA vor face o evaluare de risc a documentelor clasificate recuperate din reşedinţa lui Trump

“Ancheta continuă pentru a afla ce s-a întâmplat mai exact”, a adăugat ea. Poliţia a exclus momentan orice pistă teroristă.

Un prim bilanţ al accidentului produs sâmbătă seară vorbea de cel puţin doi morţi şi mai mulţi răniţi.

Un camion cu număr de înregistrare spaniol a ieşit pe de şosea şi a intrat într-un grup de persoane adunate la un grătar în satul Nieuw-Beijerland din apropiere de Rotterdam.

Şoferul de 46 de ani al camionului a fost arestat şi este investigat, potrivit DPA. Bărbatul, care nu a fost rănit, nu consumare alcool.

Citește și : Franţa va oferi expertiză în domeniul securităţii cibernetice instituţiilor guvernamentale din Muntenegru

Tags: camionMirjam BoersNieuw-Beijerlandolandarotterdam
Categorii: Diaspora