Bilanțul deceselor în urma atacului asupra gării din Kramatorsk a crescut la 40 de victime, dintre care 10 sunt copii

Publicat:

Bilanțul deceselor în urma atacului aerian asupra gării din Kramatorsk a crescut la 40 de victime, din care 10 sunt copii, a anunțat primarul orașului ucrainean, potrivit BBC, scrie mediafax.

Primarul Oleksander Honcharenko susține că până în prezent 40 de oameni au murit, printre victime fiind și 10 copii.


Citește și : Creşte bilanţul negru după atacul de la Kramatorsk (VIDEO)! Printre zecile de morţi se află şi patru copii!

Aproximativ 4.000 de oameni se aflau în gară încercând să fugă de război în momentul în care o rachetă a lovit clădirea.

„S-a întâmplat la ora 10:30 dimineața, în acel moment aveam aproximativ 4.000 de oameni în gară, așteptând primul tren”, a spus Oleksander Honcharenko.

Primarul a adăugat că este sigur că a fost vorba de o rachetă rusească și că nu existau obiective militare ucrainene în jurul gării unde a lovit racheta.

Citește și :  NATO este pregătită să furnizeze arme Ucrainei pentru câţiva ani

Rămâne neclar dacă gara a fost ținta dorită sau cine este responsabil pentru atac, deoarece rușii susțin că racheta nu le aparține.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Moldovenii trimit tot mai puțini bani acasă

Moldovenii trimit tot mai puțini bani acasă Remiterile personale primite de rezidenții Republicii Moldova în trimestrul I 2024 au scăzut cu 6,5% comparativ cu aceeași...

Rusia susține că a distrus două sisteme Patriot în Ucraina, după un atac cu rachete balistice

Rusia susține că a distrus două sisteme Patriot în Ucraina, după un atac cu rachete balistice Rachete balistice ruseşti Iskander au distrus două lansatoare pentru...

Câți ruși cred că un atac nuclear al Moscovei asupra Ucrainei este justificat

Câți ruși cred că un atac nuclear al Moscovei asupra Ucrainei este justificat Unul din trei ruși crede că un atac nuclear împotriva Ucrainei ar...

Explozie puternică într-un club din Paris, provocată de o trotinetă electrică; Trei persoane au fost rănite

Explozie puternică într-un club din Paris, provocată de o trotinetă electrică; Trei persoane au fost rănite Trei persoane au fost rănite la Paris după ce...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.