Bilanțul deceselor în urma exploziei ‘devastatoare’ la o benzinărie din Irlanda urcă la 7

Publicat:

Bilanțul deceselor în urma exploziei “devastatoare” la o benzinărie din comitatul irlandez Donegal urcă la 7. Căutările eventualelor victime continuă, deoarece mai multe persoane sunt încă dispărute, iar multe altele rănite, informează mediafax.

Explozia a avut loc vineri după-amiază la o stație de benzină Applegreen din Creeslough. Deflagrația a distrus benzinăria și o parte a unui bloc de apartamente.


Citește și :  Emmanuel Macron va participa la Forumul de Cooperare Asia-Pacific

Vineri fuseseră confirmate trei decese, iar peste noapte au fost confirmate patru, notează BBC.

De asemenea, opt persoane au fost transportate la spital.

Numeroase vehicule ale serviciilor de urgență au rămas la fața locului peste noapte, inclusiv serviciile de pompieri de pe ambele părți ale frontierei, poliția irlandeză și protecția civilă, în timp ce un elicopter al pazei de coastă i-a transportat pe unii dintre cei care au fost răniți în explozie de la Spitalul Universitar din Letterkenny la Dublin.

Creeslough este o localitate mică din Irlanda și se află la aproximativ 15 mile de Letterkenny și la 30 de mile de granița cu Irlanda de Nord.

Într-o declarație pe Twitter, compania Applegreen a declarat că vestea este “devastatoare”.

Citește și : Preşedintele Biden a transmis un mesaj de unitate în Florida – VIDEO

Premierul irlandez Micheal Martin a declarat că aceasta a fost una dintre cele mai „întunecate zile” pentru Donegal și Irlanda.

“Gândurile și rugăciunile mele sunt astăzi alături de cei care și-au pierdut viața și de cei răniți în urma exploziei devastatoare din Creeslough”, a declarat Taoiseach.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Elveţianul care şi-a ucis soţia moldoveancă va fi trimis în spatele gratiilor

Elveţianul care şi-a ucis soţia moldoveancă va fi trimis în spatele gratiilor Elvețian de origine turcă care acum doi ani și-a ucis cu deosebită cruzime...

Moldovenii trimit tot mai puțini bani acasă

Moldovenii trimit tot mai puțini bani acasă Remiterile personale primite de rezidenții Republicii Moldova în trimestrul I 2024 au scăzut cu 6,5% comparativ cu aceeași...

Explozie puternică într-un club din Paris, provocată de o trotinetă electrică; Trei persoane au fost rănite

Explozie puternică într-un club din Paris, provocată de o trotinetă electrică; Trei persoane au fost rănite Trei persoane au fost rănite la Paris după ce...

O faimoasă stațiune din Italia este nevoită să refuze turiști din cauză că nu mai are suficientă apă

O faimoasă stațiune din Italia este nevoită să refuze turiști din cauză că nu mai are suficientă apă Așezat în vârful unui deal de pe...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.