X

Bilete false în autobuzele din Chișinău. Pasageră: Taxatorul „a spus să tac, să nu fac gălăgie”

Bilete false în autobuzele din Chișinău. Pasageră: Taxatorul „a spus să tac, să nu fac gălăgie”

Se dau și bilete false în autobuzele din Chișinău. O femeie, dar și un bărbat au relatat pe rețelele de socializare că, după ce au plătit pentru călătorie, s-au ales cu un bilet diferit de cele adevărate: „E tăiat perfect, rupt jos, foaia e cam scumpă”. Contactați de TV8, reprezentanții Regiei Transport Electric (RTEC) au spus că s-au autosesizat pe caz, iar verificările pe linie vor fi intensificate, relatează TV8.

„Am intrat într-un autobuz care pleacă în afara orașului, am achitat călătoria și mi s-a dat așa tichet. Din start am înțeles că tichetul nu este ok, deoarece un tichet nu poate fi alb. Am oprit taxatorul și l-am întrebat: ce bilet mi-ai dat? A spus să tac, să nu fac gălăgie, deoarece el îmi dă bilet. Nu este prima dată când dau 10 lei, mi se dă rest 5 lei și tichet nu mi se dă. Eu cer tichetul, deoarece eu vreau să fiu un cetățean responsabil. Mai vreau autobuze, nu mai vreau să aștept câte 40 de minute”, a declarat femeia în videoclipul postat pe rețelele de socializare.

Citește și: Un rus recunoaşte că a fost plătit de SBU să pună o bombă sub maşina unui ofiţer la Moscova

Și un bărbat a vorbit despre situație: „E tăiat perfect, un pic rupt, foaia e cam scumpă pentru ca să fie tichet”.

Purtătoarea de cuvânt a RTEC, Felicia Rusu, a declarat pentru TV8 că este vorba despre același caz și că instituția s-a autosesizat și a identificat conductorul. De asemenea, a fost inițiată o anchetă internă pentru a identifica toate circumstanțele producerii incidentului.

„Vom implementa măsuri suplimentare pentru a preveni astfel de incidente în viitor și au fost intensificate verificările la linie”, a afirmat Felicia Rusu.

Potrivit acesteia, conductorii care recurg la asemenea acțiuni riscă de la sancționări disciplinare și financiare, până la eliberare din funcție.

Tags: bileteBilete false în autobuzelechisinau
Social