Blocul prăbușit la Istanbul. Bilanțul morților a crescut la 21 (ministru de interne)

Publicat:

Bilanţul morţilor prăbuşirii unei clădiri cu opt etaje la Istanbul a urcat la 21 în timp ce alte 14 persoane au fost rănite, a declarat ministrul de interne Suleyman Soylu pentru agenţia de presă turcă Demiroren, transmite duminică Reuters, scrie agerpres.

Clădirea rezidenţială, situată în cartierul Kartal din partea asiatică a oraşului, s-a prăbuşit miercuri. Nu a fost imediat clară cauza prăbuşirii clădirii.


Citește și : „Vestele galbene”, actul 13: 50.000 de manifestanţi în toată Franța

“În jur de 35 de persoane se aflau în clădire potrivit informaţiilor pe care le-am primit. Douăzeci şi unu de cadavre au fost scoase din moloz, inclusiv o persoană de origine central-asiatică”, a declarat Soylu sâmbătă noapte.

Patruzeci de apartamente erau înregistrate acolo, dar ultimele trei etaje ale clădirii au fost construite ilegal, a precizat guvernatorul oraşului, Ali Yerlikaya. Un atelier de textile funcţiona de asemenea fără licenţă la intrare.

Şapte clădiri din apropiere au fost evacuate joi din motive de securitate, în timp ce procurorii din Istanbul efectuau o investigaţie asupra cauzelor incidentului.

Citește și : Cazul Skripal: Un posibil al treilea suspect şi ramificaţii în Bulgaria

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

O fetiţă de 3 ani din Moldova a fost găsită pe un şantier din Italia

O fetiţă de 3 ani din Moldova a fost găsită pe un şantier din Italia O fetiță de 3 ani din R.Moldova a fost găsită...

Pfizer va testa în studii clinice un medicament oral pentru slăbit

Pfizer va testa în studii clinice un medicament oral pentru slăbit Grupul farmaceutic american Pfizer va testa în studii clinice o versiune modificată a unui...

Studiu: Cum sunt manipulați oamenii ca să nu renunțe la abonamentele pentru aplicații și site-uri?

Studiu: Cum sunt manipulați oamenii ca să nu renunțe la abonamentele pentru aplicații și site-uri? Studiu FTC: Majoritatea aplicațiilor și site-urilor web cu abonament practică...

UE amenință platforma X cu o amendă uriașă. Ce legi încalcă rețeaua socială a lui Elon Musk

UE amenință platforma X cu o amendă uriașă. Ce legi încalcă rețeaua socială a lui Elon Musk Platforma X, fostă Twitter, a lui Elon Musk...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.