X

Bodyguarzii lui Scott Morrison S-AU RĂSTURNAT cu maşina în Tasmania (VIDEO)

O maşină în care se afla echipa responsabilă pentru securitatea premierului australian Scott Morrison s-a răsturnat, joi, în incident fiind răniţi patru agenţi, care au fost transportaţi la spital, informează AFP, potrivit agerpres.

Maşina lor s-a răsturnat după un accident cu o altă maşină, în timp ce premierul australian se afla în campanie în Tasmania, în vederea alegerilor din 21 mai, a anunţat poliţia statului într-un comunicat.

Citeşte şi: Andrzej Duda acuză de la Kiev: ‘Este terorism, nu război!’ – Black News

Vehiculul în care se aflau agenţii de securitate a fost grav avariat, însă viaţa agenţilor răniţi nu este în pericol, a informat poliţia.

Morrison şi-a anulat ultimele vizite ale zilei după acest accident, însă el nu a fost nici implicat, nici rănit în accident, a precizat biroul său de presă.

Premierul Australiei i-a descris pe agenţii care îl protejează, pe el şi familia sa, drept “altruişti, profesionişti şi incredibil de generoşi”. “Sper că primesc alte veşti bune asupra stării lor de sănătate”, a spus el într-un comunicat.

Citeşte şi: Marine Le pen ar fi deschisă unei Franțe care PLEACĂ din Uniunea Europeană – Black News

Biroul de presă al lui Scott Morrison a dat asigurări că cei patru ofiţeri erau conştienţi atunci când au fost transferaţi la spital.

Poliţia locală anchetează accidentul.

Nu este clar dacă maşina echipei de securitate circula în spatele vehiculului premierului atunci când s-a produs accidentul. 

Tags: agenti de securitateaustraliaScott MorrisonTasmania
Categorii: Știrile zilei