Bolea: În perioada lui Plahotniuc viața în R. Moldova era mai bună, iar economia ‘înflorea’

Publicat:

Se pare că în perioada lui Vlad Plahotniuc viața în R. Moldova era mai bună, prețurile erau mai mici, iar economia „înflorea”. La o asemenea concluzie a ajuns fostul socialist Vasile Bolea.

Acesta a comparat în cadrul podcastului Bandstage guvernele lui Plahotniuc și cel al PAS-ului.


Citeşte şi: ONG-urile cer o pedeapsă disciplinară pentru Bolea

„Dacă să facem o comparație cu perioada lui Plahotniuc și perioada de acum, populația țării detesta metodele banditești de conducere a lui Plahotniuc, dar dacă să luăm aparatul de stat și tot ce au făcut ei atunci și ceea ce este acum, e cerul și pâmântul.

Nu sunt avocatul PD-ului, dar fac o comparație. A venit Pavel Filip, prima ce a făcut a micșorat impozitele la HoReCa, a lăsat businessul să lucreze. S-a ieșit din întuneric. Erau drumuri bune. Prima Casă, era un proiect foarte bun și interesant.

Unde este totul azi? Nu este. Cine a creat problemele? Ei, deoarece s-au distanțat de rezolvarea problemelor în economie. Au ridicat prețurile la transportul public până la 6 lei, spunând că energia s-a scumpit, acum s-a ieftinit, de ce nu ieftinesc? Pâinea a ajuns la 8-10 lei deoarece a crescut prețurile la gaz, acum s-a micșorat prețul la gaz, de ce nu se micșorează și la pâine prețul?

În 2019 s-a născut al doilea copil. Eu când ieșeam din maternitate cu soția ne-au dat o cutie la nașterea copilului. Un fleac, dar cât de plăcut era. Aveai de toate.

Citește și : Gazele s-ar putea ieftini în R.Moldova

Ei au anulat tot, dar alternativa care este?

Iată ce au făcut ei și ce a fost în perioada lui Plahotniuc. Azi e din rău în mai rău. Vreți ca lumea să se pună în genunchi și să-l roage pe Vladimir Gheorghevici să revină în țară”, a declarat Bolea.

 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

VIDEO – ‘The Death of Slim Shady’, al 12-lea album semnat Eminem, va fi disponibil în 12 iulie

VIDEO - 'The Death of Slim Shady', al 12-lea album semnat Eminem, va fi disponibil în 12 iulie "The Death of Slim Shady (Coup de...

Pink a anulat un concert în Elveţia din motive medicale

Pink a anulat un concert în Elveţia din motive medicale Cântăreaţa Pink a anunţat că nu va putea cânta, miercuri, la Berna. Această decizie a...

Iohannis: Continuăm să acționăm în sprijinul Ucrainei și R.Moldova

Iohannis: Continuăm să acționăm în sprijinul Ucrainei și R.Moldova „Alături de Statele Unite și de partenerii noștri europeni și globali, continuăm să acționăm în sprijinul...

Dosarul în care figurează Evghenia Guțul ar putea fi comasat cu cel al Marinei Tauber

Dosarul în care figurează Evghenia Guțul ar putea fi comasat cu cel al Marinei Tauber Dosarul în care figurează bașcana Evghenia Guțul, învinuită de acceptarea...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.